The Times:Ojo innvilget låneopphold

Newcastle og Middlesbrough kjemper om Liverpool-vingens gunst.

9. jul 2017 kl 20.06 Einar Kvande

Det er Paul Joyce i The Times som skriver at den ferske U20-verdensmesteren Sheyi Ojo har fått innvilget sitt ønske om å bli lånt ut til en annen klubb kommende sesong, for å få spille fast førstelagsfotball.

Det er den harde konkurransen om en plass på vingene i Liverpool som har ført til at Jürgen Klopp har gått med på å låne ut Ojo, ifølge Joyce.

Newcastle-manager Rafael Benitez har lenge vært ivrig på lå låne vingen fra sin tidligere klubb, men den ferske Middlesbrough-manageren Gary Monk ønsker seg også Ojo i forsøket på å ta Boro tilbake til Premier League ved første mulige anledning.

Ojo vil antagelig ha bedre muligheter til å få spille fast førstelagsfotball i Middlesbrough i The Championship enn i Newcastle i Premier League. Klopp vil ønske at spilleren hans får mest mulig spilletid.

Ving-talentet fikk bare to førstelagskamper for Liverpool forrige sesong. Begge i FA-cupen mot Plymouth.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]