Opererer ikke med noe tidsskjema

Danny Ings vet fortsatt ikke når han vil være tilbake i spill igjen.

6. jul 2017 kl 11.03 Einar Kvande

Danny Ings møtte til preseason-trening på lik linje med de andre spillerne i Liverpool-troppen, men det vil fortsatt gå en stund før vi ser spissen på banen i kampsammenheng. Enn så lenge handler alt om kortsiktige mål for Ingsy.

Ings har vært forfulgt av uhell i sine to første år som Liverpool-spiller. To alvorlige kneskader har satt sitt preg på angriperen. Derfor har han da også trent knallhardt på Liverpools treningsanlegg store deler av sommeren.

Jobber med ball igjen

– Det går veldig bra akkurat nå, sier Liverpools nummer 28 i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Tidsskjemaet er usikkert, men jeg føler at jeg nærmer meg litt for hver dag som går. Jeg jobber med ball igjen nå. Formen blir stadig bedre. Den har vært bra en stund nå. Jeg nyter det, og føler meg sterk.

Climbing that 🏔

Et innlegg delt av Ingzi (@ingstagram10)

– Dersom du dveler for lenge ved skader som dette, vil du aldri klare å komme tilbake. Du er selvsagt langt nede en stund, men så må du heve hodet og fokusere på å komme tilbake. Det har alltid vært min holdning. Jeg hadde i grunnen ikke noe annet valg.

Ingen store drømmer

Ings har ikke scoret et offisielt mål for Liverpools førstelag siden oktober 2015, og han innrømmer at han gleder seg til å få den følelsen igjen.

– Enn så lenge handler alt om å bli friskmeldt, og bli så sterk og i så god form som mulig. Jeg håper å kunne drive spilltrening sammen med de andre i troppen så snart som mulig, og så bygge videre på det, forklarer han.

– Jeg setter meg ikke noen hårete mål. Jeg forsøker bare å klare de små tingene litt om senn. Det neste er å trene sammen med laget i spillsekvenser igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]