KONTRAKT:  Alex Oxlade-Chamberlain har bare ett år igjen av kontrakten. Han ønsker fast førstelagsfotball, men journalister som følger Liverpool tett er ikke sikker på om Jürgen Klopp kan tilby ham det heller.

– Sjansen er lik null for ny kontrakt

Arsenal-leiren har nylig uttalt at de vil beholde Oxlade-Chamberlain, men spilleren selv er fint lite interessert.

Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol melder at Arsenal ønsker å beholde Alex Oxlade-Chamberlain, men spilleren selv skal ha svart at sjansen for ny kontrakt er så å si lik null. 

Det kommer dagen etter Mirror meldte at Arsene Wenger skal være overbevist om at spilleren blir denne sesongen. 

Selv om spilleren skulle nekte å skrive under på ny kontrakt slik Sky Sports melder, kan det være han blir i Arsenal for så å gå gratis neste sommer. Journalistene som følger Liverpool tettest hevder at Jürgen Klopp ønsker seg Oxlade-Chamberlain, men at spilleren ikke er managerens førstevalg.