Vil revansjere tapet mot Crystal Palace

Men først og fremst handler kampene om å få spillerne i god form for manageren.

16. jul 2017 kl 11.22 Arve Corneliussen

– I hjemmekampen mot Crystal Palace fikk vi ikke resultatet vi ville ha. Så ja, vi har lyst på revansje, men ikke i Asia. Vi kan heller revansjere nå vi møter dem i ligaen, sier Jürgen Klopp i et intervju med premierleague.com.

At Liverpool møter Crystal Palace så tidlig i Premier League, gjør at Klopp kanskje kan holde tilbake noen nye taktiske grep.

– Hvis jeg var en pokerspiller, ville jeg kanskje sagt at vi ikke burde vise absolutt alle kortene våre. Men det samme gjelder for Frank de Boer, forklarer Klopp.

På spørsmål om hvordan han håndterer treningskamper, svarer han at det handler mer om trening enn resultat.

– Du må se på disse kampene som de mest intense treningsøktene du kan tenke deg. Det er hva vi vil, for vi må bli forberedt til sesongstart. Vi kommer aldri til å bruke en spiller bare han har en liten skade. Alt handler om å bruke friske spillere, og å vise dem de nye taktiske grepene vi har jobbet med de siste ukene.

Hittil har han hentet Dominic Solanke og Mohamed Salah til klubben, og manageren er godt fornøyd med kjøpene.

– Planen var å få inn kvalitet. Med Dominic er det for å få mer bredde i stallen, men døren vår er alltid åpen og vi hjelper ham så mye vi kan. Mo Salah har mye mer erfaring, selvsagt, og har allerede spilt i England. Du så allerede i de første øktene at begge spillerne er kvalitetspillere, de er gode karer og blir viktige for oss, mener Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]