Oppdatert:– Klare for å smadre overgangsrekorden

Melissa Reddy og James Pearce melder at Liverpool har bydd på Monacos ving.

28. aug 2017 kl 13.06 Arve Corneliussen

«Liverpool prøver å presse gjennom en avtale for Monacos Thomas Lemar. Budet er forstått å være på £70m inkludert klausuler, og den franske landslagsspilleren er selv lysten på en overgang til Anfield», skriver Goal-journalist Melissa Reddy.

Hun mener at budet ikke har noe med en eventuell Coutinho-overgang til Barcelona å gjøre, og at Liverpool fortsatt ikke vil selge for noen pris.

En halvtime senere kommer også velinformerte James Pearce på banen, og melder at Liverpool har lagt inn et bud på vingen.

Han mener imidlertid at det er noe lavere, men er enig i at budet ikke har noe å gjøre med Coutinho.

«Liverpool er klare for å smadre overgangsrekorden for å sikre seg Thomas Lemar. Echo erfarer at Liverpool har lagt inn et bud på cirka £60m», skriver Pearce.

Ifølge Echo-journalisten skal Frankrike-manager Didier Deschamps være klar på at alle overganger må være unnagjort før landslagssamlingen begynner mandag kveld.

Origi som agn

Melissa Reddy spekulerer i om Divock Origi kan bli en del av avtalen.

«Monaco har ikke ønsket å selge Lemar etter å ha mistet så mange spillere, men Divock Origi kan bli brukt som agn. Den belgiske spissen, som har blitt utelatt fra to kamptropper på rad, er desperat etter mer spilletid», skriver Reddy.

Ifølge henne skal Naby Keïta-interessen være lagt på is til neste sommer, mens det gjenstår å se om Liverpool kommer tilbake med et bud på Virgil van Dijk.

Hun avkrefter også at Liverpool er interesserte i Renato Sanches.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]