– Folk må være tålmodige med meg

Fredag kveld gjorde Danny Ings comeback etter sitt langvarige skadeavbrekk, og scoret like godt for Liverpool U23 i Swansea.

14. aug 2017 kl 10.03 Einar Kvande

– Jeg vil ikke at noen skal synes synd på meg, sier Ings til Liverpoolfc.com etter å ha fått Liverpool-karrieren så langt ødelagt av to alvorlige kneskader.

– Skader er en del av spillet. Dette skjer med utrolig mange spillere, spesielt nå til dags ettersom spillet er blitt så raskt, slår han fast.

– Det eneste jeg ber om fra folk er tålmodighet. Jeg er hvor jeg ønsker å være akkurat nå, men det må fortsatt mye hardt arbeid til før jeg er tilbake på det nivået jeg sikter mot, fortsetter angriperen.

– Ting ordner seg ikke over natten. Jeg vet fotballivet ditt kan bli forandret over natten, men etter så alvorlige skader må du være forsiktig. Prøver du for hardt, vil du få tilbakefall. Så jeg tar et steg om gangen.

Tok bare en uke ferie

Ings var tilbake i full trening i juli, etter at han bare tok en uke ferie fra rehabiliteringsarbeidet denne sommeren. Scoringen fredag kveld var lønn for strevet.

– Det føles bra, sier han.

– Det føles annerledes enn forrige gang jeg kjempet meg tilbake fra en slik skade. Det føles som rehabiliteringen har gått mye raskere. Selv om det i realiteten har tatt lenger tid, føles det raskere rent mentalt.

– Jeg jobbet i hele sommer, da de andre spillerne hadde ferie, med unntak av en ukes ferie. Jeg følte jeg fikk utrettet mye i løpet av den tiden. Det ga meg sjansen til å være tilbake i trening med resten av spillerne litt tidligere enn jeg hadde forventet. Det er jeg fornøyd med.

– Dette er de første ukene jeg trener sammen med laget, men det er godt å være tilbake på dette nivået og trene med de andre så ofte som jeg gjør nå. Det var et nytt steg på veien.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]