Hinter om overganger

Jürgen Klopp hinter om at garantert Champions League-spill kan gjøre overganger enklere.

23. aug 2017 kl 23.47 Arild Skjæveland

Liverpool er tilbake i Champions League for første gang siden 2014. Etter å ha slått Hoffenheim 4-2 var Klopp i veldig godt humør.

– Jippi! Det betyr alt for klubben og for laget. Det er dette vi har jobbet for i 14 måneder, sa Klopp da han møtte pressen etter kampen.

– Det var en vill kamp. Det kunne ha endt 9-7, men vi ville fortsatt ha vært klare for gruppespill i Champions League, sa Klopp på pressekonferansen.

Hinter om transfers

Liverpool har kjøpt Dominic Solanke, Mohamed Salah og Andy Robertson i et så langt skuffende overgangsvindu. Nå hinter manageren om at garantert Champions League-spill kan gjøre det lettere, med under to uker igjen før vinduet stenger.

– Champions League har en stor innvirkning på transfermarkedet, og spesielt dersom du klarer det ofte. Det gjelder også når du vil fornye kontrakter, sier Klopp - som trolig hinter til Emre Can. Hans landsmann scoret to mål foran Anfield Road End i kveld, men er inne i sitt siste kontraktsår.

Klopp var meget fornøyd med Can.

– Han er en stor spiller, og spilte en strålende kamp. Han har vært syk i to dager, men fortalte meg at han var 100 prosent klar for å spille. Han var strålende, og fortjente å få stående applaus.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]