Klopp har håp om at Sturridge skal rekke Hoffenheim-kampen

Daniel Sturridge er uaktuell mot Watford, men blir neppe lenge ute.

11. aug 2017 kl 13.16 Einar Kvande

Sturridge følte ubehag i baksiden av låret i det han lobbet inn 3-0 målet i treningskampen mot Bayern München under Audi Cup, og ble byttet ut etter å ha kommet inn fra benken.

Jürgen Klopp bekreftet under dagens pressekonferanse at Sturridge ikke rekker kampen mot Watford i morgen, men Liverpool-manageren håper å ha spissen tilgjengelig til den første kampen mot Hoffenheim på tirsdag.

– Daniel hadde en fantastisk preseason, men han fikk denne lille skaden. Han var ikke så langt unna å bli spilleklar til helgens kamp, men på tirsdag er jeg ganske sikker på at han vil være tilgjengelig, uttalte Klopp under dagens pressekonferanse.

Klopp fortalte også litt om skadesituasjonen forøvrig.

– Adam Lallana fikk denne lårskaden, noe som var veldig uheldig for oss alle. Clyney har hatt et problem fra første dag i preseason. Med Phils ryggproblemer og Daniels skade betyr det at vi mangler fire spillere mot Watford, noe som ikke er bra.

– Laguttaket blir vanskelig, for det er en håndfull spillere som virkelig har vist seg frem under preseason. De har vist sine kvaliteter. Jeg kan gå til sesongen med denne troppen, men vi får se hva som skjer frem til 31. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]