– Nesten alt var helt supert

Manageren om kampen, fremtiden til Coutinho og Moreno, og skaden til Sturridge.

1. aug 2017 kl 22.58 Arild Skjæveland

Liverpool overbeviste stort og slo Bayern München hele 3-0 i kveld - i München. Nå er ikke Audi Cup mer enn en del av sesongoppkjøringen, men det var likevel svært imponerende, og for første gang skal ikke Bayern spille finale i sin egen turnering.

Atletico i finalen

I finalen venter Atletico Madrid, som tidligere i dag vant sin kamp 2-1 over Napoli. Finalen har avspark onsdag kl. 20.30, og sendes på Viasat Fotball, Viaplay og LFCTV.

SCORET OG BLE SKADET:
SCORET OG BLE SKADET:  Daniel Sturridge chippet inn 3-0, men skadet seg samtidig i låret.

Lårskade for Sturridge

Daniel Sturridge holdt seg til låret da han hadde chippet inn 3-0. Manageren bekrefter at det dreier seg om et problem med låret.

– Jeg håper at det ikke er alvorlig, og at det bare er en liten skade så han kan spille igjen snart. Han kjente noe i låret. Målet hans var glimrende, sier manageren.

Spørsmål om Coutinho

Pressen ville også ha svar på sine spørsmål om Philippe Coutinho, og interessen fra Barcelona. Der var svaret nok en gang kort, men klart.

– Barcelona kan spare energien.

Morenos fremtid

Alberto Moreno spilte en veldig god kamp på venstreback i dag. Pressen ønsket å vite om han hadde en fremtid på Anfield likevel, etter å ha vært avskrevet a mange.

– Dersom han spiller som i dag, så ja. Det var en veldig god kamp av Alberto, svarte Klopp.

Fornøyd manager

Jürgen Klopp var strålende fornøyd med sitt mannskap etter 3-0 på Allianz Arena.

– Nesten alt i kveld var helt supert, men vi er fortsatt i forberedelsene, og må tenke på hva vi gjør i alle kampene. Bayern hadde ballen for mye, og vi måtte løpe mellom. Men laget mitt viste at vi kan spille veldig bra fotball, sa Klopp til pressen etter kampen.

– Intensiteten vår på trening har vært veldig imponerende de siste dagene. Vi har trent veldig hardt, avsluttet manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]