På utkikk etter midtbanespiller

Liverpool vil prøve å sikre seg en midtbanespiller før overgangsvinduet stenger.

12. aug 2017 kl 00.05 Arild Skjæveland

Liverpool mislykkes i jakten på Naby Keita, som var Jürgen Klopps foretrukne midtbanespiller denne sommeren. Med tre uker igjen før overgangsvinduet stenger bekrefter tyskeren at han er på jakt etter en ny spiller.

Lite dekning

Philippe Coutinho ønsker seg bort og går ryggskadet, mens Adam Lallana mister de tre neste månedene. Da er det få alternativer, og en er sårbar på midtbanen.

– Vi har ikke så mange midtbanespillere med rutine for øyeblikket. Om vi fortsatt er på utkikk etter spillere? Ja - det er sannheten, sier Klopp.

– Vi var også på jakt etter spillere før Adam ble skadet. Nå er han skadet, og Phil er skadet, så vi har to færre, og det gjør ikke situasjonen bedre. Du kan ikke forberede deg for slike situasjoner, men vi har tid, sier manageren videre i et intervju med Liverpool Echo.

Ikke sikkert han lykkes

Klopp er ikke sikker på at han vil få inn den spilleren han trenger.

– Jeg tenker bare på Watford og hvordan vi kan starte sesongen, men jeg vet om 31. august. Alt kan skje, men jeg er ikke sikker på at de vil det. Dersom jeg var sikker ville de allerede ha vært her - men det er fortsatt mulig å handle.

– Vi får se hva som skjer. Vi har prøvd å styrke stallen. «Dom» (Solanke) legger press på alle våre spisser. Det samme gjør «Mo» (Salah), og «Robbo» (Robertson) ser bra ut. Vi har Henderson tilbake etter at han har vært lenge ute, og det er et stort pluss for oss.

– Alberto Moreno - dere har sett ham. Han ser bra ut, og annerledes. Han har blitt modnere. Han har brukt året på å jobbe med en del ting vi har snakket om. Når han får til det er han en strålende spiller. For øyeblikket er jeg fornøyd, men vi får se hva som skjer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]