HARDHAUS  Troy Deeney ble operert for bare en måned siden, men kan likevel komme til å spille mot Liverpool.

Troy Deeney kan rekke lørdagens kamp

Watford-kapteinen kan spille mot Jürgen Klopps menn bare en måned etter en lyskeoperasjon.

Marco Silva utelukker ikke at Watford-kaptein Troy Deeney kan spille ligaåpningen mot Liverpool, selv om det bare er en måned siden angriperen var gjennom en lyskeoperasjon. Det var først i går at Deeney trente sammen med lagkameratene for første gang etter operasjonen, melder Hertfordshire Mercury, men han kan altså likevel spille på lørdag.

Deeney har ikke vært involvert i noen av Watfords preseason-kamper. Dersom kapteinen ikke kan spille, vil nyervervelsen Andre Gray og Stefano Okaka kjempe om hans plass i startoppstillingen. Silva har også angriperne Richarlison, Isaac Success og Jerome Sinclair tilgjengelige, så han trenger ikke ta noen sjanse med Deeney.

– Troy Deeney har fin fremgang. Han har ikke trent 100% med laget ennå, men i går trente han sammen med de andre i deler av økten, og i dag var han også en del av gruppen, siteres Watford-manager Silva.

– Det var ingen stor operasjon han var gjennom, og han vil være i god form når han kommer tilbake. Vi får se om han blir klar til Liverpool-kampen. Vi har en ny økt i morgen, legger Silva til.

Watford har i likhet med Liverpool en håndfull spillere ute med skader. Mauro Zarate er langtidsskadet, og trioen Craig Cathcart, Christian Kabasele og Brice Dja Djedje er også uaktuelle til kampen på lørdag.

– Cathcart har bare jobbet sammen med oss i en uke under preseason. Vi har hatt mange problemer med midtstopperne våre, men i løpet av de to eller tre siste ukene har nesten alle blitt skadefrie. Cathcart vil være tilbake snart, opplyser Silva.

Del

Watford

15.08.2017 14:40

– Vi må bygge videre på andreomgangen mot Watford

Jürgen Klopp så mye bra i andreomgangen mot Watford, som han vil forsøke å ta med seg inn i kveldens kamp mot Hoffenheim.

14.08.2017 17:17

– Forundrer meg at Klopp ikke endrer oppsettet på dødballer

Brede Hangeland mener Watfords første scoring var et «skoleeksempel på elendig opptreden på dødball imot».

13.08.2017 20:24

– Vi burde ha vunnet

Sadio Mané mener de helrøde hadde fortjent mer fra Vicarage Road.

Troy Deeney

04.11.2016 19:19

Lover «krig» på Anfield

Med en italiensk manager av «den gamle skolen» har Watford spilt over fire timer uten baklengs og bare tapt én av sine sju siste kamper før Liverpool-turen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.10.2017 kl 21:53

- Vi må prøve å fortsette mot Tottenham

Unge Trent Alexander-Arnold sier at planen fungerte mot Maribor, og nå ser laget frem til å gjøre hva det kan for score mål og vinne mot Tottenham på søndag.

+
18.10.2017 kl 21:29

Mané kan snart forsere trening

Sadio Mané skal være godt i rute på veien tilbake fra skade og kan bli spilleklar for Liverpool etter neste landslagsopphold i november.

+
18.10.2017 kl 18:03

Liverpool med flest skudd og flest mål

Etter brakseieren mot Maribor plasserer Liverpool seg godt på flere statistikker som UEFA har for årets Champions League.

+
18.10.2017 kl 13:27

Har tatt med skadet Mané i landslagstroppen

Landslagssjefen i Senegal tror at Sadio Mané kan spille VM-kvalifisering for sitt land i november.

+