Troy Deeney kan rekke lørdagens kamp

Watford-kapteinen kan spille mot Jürgen Klopps menn bare en måned etter en lyskeoperasjon.

10. aug 2017 kl 19.36 Einar Kvande

Marco Silva utelukker ikke at Watford-kaptein Troy Deeney kan spille ligaåpningen mot Liverpool, selv om det bare er en måned siden angriperen var gjennom en lyskeoperasjon. Det var først i går at Deeney trente sammen med lagkameratene for første gang etter operasjonen, melder Hertfordshire Mercury, men han kan altså likevel spille på lørdag.

Deeney har ikke vært involvert i noen av Watfords preseason-kamper. Dersom kapteinen ikke kan spille, vil nyervervelsen Andre Gray og Stefano Okaka kjempe om hans plass i startoppstillingen. Silva har også angriperne Richarlison, Isaac Success og Jerome Sinclair tilgjengelige, så han trenger ikke ta noen sjanse med Deeney.

– Troy Deeney har fin fremgang. Han har ikke trent 100% med laget ennå, men i går trente han sammen med de andre i deler av økten, og i dag var han også en del av gruppen, siteres Watford-manager Silva.

– Det var ingen stor operasjon han var gjennom, og han vil være i god form når han kommer tilbake. Vi får se om han blir klar til Liverpool-kampen. Vi har en ny økt i morgen, legger Silva til.

Watford har i likhet med Liverpool en håndfull spillere ute med skader. Mauro Zarate er langtidsskadet, og trioen Craig Cathcart, Christian Kabasele og Brice Dja Djedje er også uaktuelle til kampen på lørdag.

– Cathcart har bare jobbet sammen med oss i en uke under preseason. Vi har hatt mange problemer med midtstopperne våre, men i løpet av de to eller tre siste ukene har nesten alle blitt skadefrie. Cathcart vil være tilbake snart, opplyser Silva.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]