FØRSTE HJEMMEKAMP  Liverpool U23 spiller på Prenton Park i ettermiddag.

U23 møter Sunderland

Liverpool U23 spiller i ettermiddag sesongens første hjemmekamp i Premier League 2.

Motstander på Prenton Park er Sunderland. Kampen starter klokken 15.00, og blir vist direkte på LFCTV. Sendingen starter en halvtime tidligere.

Neil Critchleys menn vant 2-0 borte mot Swansea i sin første kamp for sesongen, for en drøy uke siden, etter scoringer av Danny Ings og Yan Dhanda.

– Vi fikk en god start på sesongen, med seier over Swansea i forrige uke, hvor laginnsatsen var strålende både med og uten ball, sier manager Critchley til Liverpoolfc.com.

Møter et disiplinert Sunderland-lag

– Det var hyggelig at vi scoret to mål, og det var fint å se Danny Ings komme på scoringslista. Det var også bra at vi unngikk baklengsmål.

– Jeg var også glad for at Yan Dhanda fikk en scoring. Det er flere på dette laget som kan score mål, som for eksempel Rhian Brewster og Toni Gomes.

– Vi ser frem til vår første hjemmekamp, og takker Tranmere for at vi får spille på banen deres. Dette er en mulighet for våre supportere til å komme og støtte oss.

– Sunderland er et veldig disiplinert og godt organisert mannskap, som har noen gode spillere i angrep. Vi vet vi får en helt annen test enn vi hadde i Swansea, og dette blir ekstremt vanskelig. Men vi har fordelen av hjemmebane, og ønsker å vise oss frem, avslutter Critchley.

Spennende unge spillere

Matty Virtue, som er en av spillerne i Critchleys tropp, gleder seg også til kampen.

– Jeg syntes hele laget leverte en god kamp forrige uke, og det var godt å komme igang med sesongen. Vi kontrollerte kampen i Swansea, og var det førende laget, slår Virtue fast.

– Vi har flere spennende unge spillere i troppen, og det er en fryd å spille sammen med disse midtbanespillerne, på grunn av deres gode bevegelser. Du vet at disse spillerne vil være der om du slår en gjennombruddspasning.

– Personlig ønsker jeg å levere varene for U23-laget, og virkelig vise meg frem. Jeg jobber så hardt som jeg kan for å imponere.