U23 møter Sunderland

Liverpool U23 spiller i ettermiddag sesongens første hjemmekamp i Premier League 2.

20. aug 2017 kl 10.47 Einar Kvande

Motstander på Prenton Park er Sunderland. Kampen starter klokken 15.00, og blir vist direkte på LFCTV. Sendingen starter en halvtime tidligere.

Neil Critchleys menn vant 2-0 borte mot Swansea i sin første kamp for sesongen, for en drøy uke siden, etter scoringer av Danny Ings og Yan Dhanda.

– Vi fikk en god start på sesongen, med seier over Swansea i forrige uke, hvor laginnsatsen var strålende både med og uten ball, sier manager Critchley til Liverpoolfc.com.

Møter et disiplinert Sunderland-lag

– Det var hyggelig at vi scoret to mål, og det var fint å se Danny Ings komme på scoringslista. Det var også bra at vi unngikk baklengsmål.

– Jeg var også glad for at Yan Dhanda fikk en scoring. Det er flere på dette laget som kan score mål, som for eksempel Rhian Brewster og Toni Gomes.

– Vi ser frem til vår første hjemmekamp, og takker Tranmere for at vi får spille på banen deres. Dette er en mulighet for våre supportere til å komme og støtte oss.

– Sunderland er et veldig disiplinert og godt organisert mannskap, som har noen gode spillere i angrep. Vi vet vi får en helt annen test enn vi hadde i Swansea, og dette blir ekstremt vanskelig. Men vi har fordelen av hjemmebane, og ønsker å vise oss frem, avslutter Critchley.

Spennende unge spillere

Matty Virtue, som er en av spillerne i Critchleys tropp, gleder seg også til kampen.

– Jeg syntes hele laget leverte en god kamp forrige uke, og det var godt å komme igang med sesongen. Vi kontrollerte kampen i Swansea, og var det førende laget, slår Virtue fast.

– Vi har flere spennende unge spillere i troppen, og det er en fryd å spille sammen med disse midtbanespillerne, på grunn av deres gode bevegelser. Du vet at disse spillerne vil være der om du slår en gjennombruddspasning.

– Personlig ønsker jeg å levere varene for U23-laget, og virkelig vise meg frem. Jeg jobber så hardt som jeg kan for å imponere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]