– Gi Alex tid

Alex Oxlade-Chamberlain har fått en «trang start» på Liverpool-karrieren, men Jürgen Klopp påpeker at det er viktig at klubbens supportere gir landslagsspilleren tid til å finne seg til rette.

21. sep 2017 kl 17.10 Einar Kvande

Oxlade-Chamberlain startet for første gang en kamp for Liverpool, i ligacupen mot Leicester på tirsdag, men ting gikk ikke etter planen for den tidligere Arsenal-spilleren og hans nye lagkamerater.

– Kritikken kom raskt. Ox var involvert i noen veldig gode situasjoner og noen ikke fullt så heldige situasjoner, svarte Jürgen Klopp da pressen ville vite hva Liverpool-manageren syntes om midtbanespillerens innsats på King Power Stadium tirsdag kveld.

– Jeg syntes han klarte seg veldig bra i de situasjonene der du kunne se at han forsøkte å venne seg til vår spillestil. Han slet litt med baksiden av den ene leggen. Jeg vil ikke karakterisere det som en skade, men heller et lite problem. Vi må finne ut av dette, og håndtere det litt bedre.

– Dette var hans første kamp fra start. Det er det eneste. Etter en kamp som denne, hvor vi tapte og han ikke spilte opp mot sitt beste, vil folk trolig spørre seg: «Hva kan han bidra med?»

– Han ble kritisert, men jeg er i alle fall ikke i tvil om at han kan bli en viktig bidragsyter for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]