Klopp ikke bekymret for effektiviteten

– Hvis vi ikke skapte noe ville jeg vært bekymret, sier Jürgen Klopp.

17. sep 2017 kl 23.51 Arve Vassbotten

Liverpool hadde 35 skudd på mål mot Burnley, men fikk bare en ball i nettet. Det kom bare noen dager etter en kamp mot Sevilla der det også var en rekke sjanser som ble misbrukt, deriblant et straffespark.

Jürgen Klopp er likevel ikke bekymret av det han har sett av Liverpool offensivt den siste uken.

«Moren til alle mål»

– Ikke på lang sikt. Det er helt normalt. Jeg er fortsatt fotballfan, men etter 25 år i denne businessen kan jeg ikke lenger tenke som en fotballfan.

– Moren til alle mål er å få mulighetene og skape sjanser. Hvis vi ikke skapte noe ville jeg vært bekymret. Allerede har noen folk på radio ment vi skulle skape mye mer, men det er vanskelig for det er fortsatt et lag til på banen, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Men vi hadde de riktige (sjansene) og store, og nok til at det skulle bli seier.

Må se de positive tingene

Han innrømmer at det er situasjoner der det skulle blitt tatt andre valg, og at det bare var en «god dag» men ikke en «veldig god dag» for Liverpools angrepsrekke.

– Det er ikke slik at vi har store problemer der vi sier: «okay, hvis vi ikke retter det, vil vi aldri vinne en kamp igjen». Det vet vi alle. I endel øyeblikk var lykken helt klart ikke på vår side. Vi bruker ikke det som en unnskyldning, men vi kan ikke ignorere de positive tingene vi har gjort, det er ikke lov i min jobb, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]