Klubbens mest effektive spiller

Mohamed Salah har vært involvert i scoring hvert 87. minutt så langt i helrødt.

18. sep 2017 kl 09.27 Arild Skjæveland

Liverpools prestasjoner denne sesongen har vært varierende, og spesielt i de siste kampene har det vært mye sjansesløseri. Rekordkjøpet Mohamed Salah er så langt klubbens mest effektive spiller.

Med sin ekstreme hurtighet har egypteren kommet til en rekke sjanser. Selv om han fortsatt brenner en del av dem, er han så langt klubbens mest effektive spiller.

Involvert i mål hvert 87. minutt

Salah har startet sju kamper for Liverpool, og kommet inn i én. På de kampene er han så langt klubbens toppscorer denne sesongen med fem scoringer.

I tillegg hadde han målgivende til Daniel Sturridge sin scoring mot Arsenal, og skaffet straffesparket Roberto Firmino satte inn mot Watford.

På sine 608 minutter for klubben så langt har han altså fem scoringer og én assist. Liverpool.no regner ikke målgivende på den som blir tatt i forkant av et straffespark. Med det er han direkte involvert i scoring hvert 87. minutt.

Godt angrep

Jürgen Klopps foretrukne trio på topp har alle fått bidratt i sesongstarten. Roberto Firmino har også imponerende tall så langt i sesongstarten.

Brasilianeren har spilt åtte kamper denne sesongen. Det har resultert i fire scoringer og tre målgivende. Han er altså direkte involvert i scoring hvert 93. minutt.

Sadio Mané har også fått sju kamper for klubben denne sesongen, men på grunn av det tidlige røde kortet mot City har han kun spilt 549 minutter.

På den tiden har han tre scoringer og én målgivende. Senegaleseren er altså involvert i scoring hvert 137. minutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]