Liverpool til Moskva minus en forsvarsspiller

Liverpool reiser til Moskva uten en av forsvarsspillerne som spilte i 3-2 seieren over Leicester.

25. sep 2017 kl 11.54 Einar Kvande

Det virker ikke som Jürgen Klopp har fått noen nye skadebekymringer etter den sårt tiltrengte seieren i Leicester. Da troppen trente på Melwood i formiddag var alle spillerne fra Leicester-kampen på plass.

Likevel vil en spiller mangle når Liverpool-troppen setter seg på flyet til Russland på John Lennon Airport rundt lunsjtider. Joe Gomez er nemlig suspendert, og må stå over kampen som en følge av at han ble utvist i sluttminuttene mot Sevilla.

Midtstopperduoen Dejan Lovren og Joël Matip, som begge ble regnet som tvilsomme foran lørdagens kamp mot Leicester, men som likevel spilte hele kampen på King Power Stadium, trente tilsynelatende uten problemer i dag.

Sadio Mané er også tilbake etter å ha sonet karantene i de to kampene mot Leicester i forrige uke.

Det var imidlertid ikke noe å se til Adam Lallana og Nathaniel Clyne under dagens direktesendte trening. De to engelskmennene er som kjent langtidsskadet, men skal begge være på bedringens vei.

Dette er Liverpools tropp til kampen i Moskva: Karius, Mignolet, Ward, Lovren, Klavan, Moreno, Robertson, Matip, Flanagan, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Can, Firmino, Coutinho, Salah, Sturridge, Mane, Solanke.

Liverpool benytter seg av to forskjellige flights til Russland opplyser Liverpool Echo, da Steven Gerrards U19-mannskap skal spille i UEFA Youth League allerede klokken 13.00 i morgen ettermiddag. Ben Woodburn er i troppen til U19-laget.

Har du ikke Viaplay? Bestill kampen her- da støtter du også supporterklubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]