– Vi skulle ha vunnet denne kampen

Jürgen Klopp, Jordan Henderson og Joel Matip har uttalt seg etter det poengtapet.

13. sep 2017 kl 23.11 Arild Skjæveland

Liverpool skapte sjanse på sjanse, men scoret bare to ganger. Sevilla trengte kun fire muligheter på å score like mange, og fikk med seg ett poeng fra Anfield.

Jordan Henderson og Joel Matip var skuffet etter kampen.

– Vi kunne tatt de tre poengene med sjansene vi skapte i begge omgangene. Vi er skuffet over det. Guttene slo bra tilbake etter helgens kamp, og spilte bra. Vi så veldig bra ut fremover, sa Henderson til pressen etter kampen.

Han fikk også spørsmål om Roberto Firminos straffemiss mot slutten av den første omgangen.

– Spillere kommer alltid til å bomme på straffer, noe jeg vet selv etter pre-season. Vi må bare være litt mer effektive. Dersom vi fortsetter å prestere på dette nivået kommer vi til å vinne flere kamper, sa kapteinen.

Joel Matip synes de røde var uheldige i dag.

– Vi spilte veldig bra i første omgang. Vi jobbet hardt i de 90 minuttene, og i dag var vi litt uheldige, sa kameruneren.

Klopp så mer positivt enn negativt

Jürgen Klopp var ikke fornøyd med resultatet, og mente laget hans kunne scoret fem-seks mål i første omgang.

– Jeg synes vi var det beste laget fra starten og dominerte. Vi ga bort et mål på deres første sjanse. Det var ikke perfekt forsvarsspill, og det var det heller ikke på det andre målet. Jeg tror de hadde to sjanser og scoret to mål. Vi hadde mange sjanser, og scoret to mål, sa Klopp til Viasat etter kampen.

– Vi er kanskje ikke verdens beste lag, men vi prøver å spille så bra vi kan.

Liverpools manager var fornøyd med mye på Anfield i kveld.

– Det endte uavgjort, og det er ikke noe vi kan få gjort med det nå. Jeg så mye bra i dag som vi kan bygge videre på, og det skal vi gjøre.

Dersom vi vinner i kveld er vi ikke videre, dersom vi taper, er vi ikke ute. Vi har spilt uavgjort, så alt er fortsatt mulig. Vi kommer til å være skuffet i en time eller to, og da kan jeg akseptere at det kun endte uavgjort, for jeg synes vi fortjente å vinne.

– Det var en bra kamp. Vi fikk oss en skikkelig smell på lørdag, så å komme tilbake med slik selvtillit er ikke helt vanlig. Guttene gjorde det veldig bra.

– Når vi analyserer kampen er jeg sikker på at vi vil finne mer positivt enn negativt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]