Hvilke 11 mener du bør starte - velg her:– Vi har flere som ser bra ut, som ikke har fått sjansen

Jürgen Klopp har allerede bekreftet tre navn fra startoppstillingen.

19. sep 2017 kl 09.52 Arild Skjæveland

I kveld spiller Liverpool mot Leicester City på King Power Stadium i ligacupens tredje runde. Manageren bekreftet på gårsdagens pressekonferanse at lagoppstillingen kom til å bli en del annerledes enn fra de siste kampene.

– Så lenge vi kan stille et sterkt lag, vil vi stille med et sterkt lag. Det er litt rart at vi skal møte Leicester igjen allerede til helgen, men jeg er sikker på at begge lag vil gjøre forandringer, sa Klopp på gårsdagens pressekonferanse.

– Det handler ikke om at vi stiller med et svekket lag i denne turneringen, men om å få inn friske bein og gi noen spillere muligheten til å spille fotball. VI vil ha en klar plan for å vinne kampen.

  Hvem mener du bør starte i dag? Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR Nederst i saken har vi samlet lagene dere »tar ut«.

  Trio er bekreftet

  Manageren har allerede bekreftet at Danny Ward står i mål. Klubbens tredjekeeper sto sist en kamp mot Atletico Madrid i Audi Cup, og mange hadde forventet at han ville bli lånt ut denne sesongen.

  Klopp vil ha tre målvakter i troppen. Slik det ser ut er Simon Mignolet førstekeeper og står i ligaen, Loris Karius står i Champions League, og 24-åringen får sjansen her i ligacupen.

  Marko Grujic fikk innhopp mot Hoffenheim og Arsenal. Klopp har bekreftet at han vil starte kveldens kamp.

  – Vi har flere spillere som ser bra ut, men som ikke har fått sjansen. Marko Grujic har tatt store steg, men ingen har fått sett det. Det blir fint å kunne gi ham sjansen, sa Klopp.

  Den tredje spilleren som starter, er Alex Oxlade-Chamberlain. Så langt har sommerkjøpet kommet inn i de tre kampene som har vært siden han kom.

  – Det gjelder flere spillere. Det kan være en fantastisk mulighet for Alex. Det er vanskelig å få trent på enkelte ting, for det er kamp etter kamp etter kamp, men dette er et langtidsprosjekt.

  Fremover i banen

  Danny Ings er skadefri, og U23-manager Neil Critchley hintet om at han kom til å få spilletid denne uka. Enten med U23-laget, eller med førstelaget i Leicester.

  Han var ikke med i troppen i gårsdagens 2-0 seier borte mot West Ham, så en kan forvente at den uheldige angriperen kan være med i kamptroppen.

  På sosiale medier spekuleres det i om Philippe Coutinho skal starte. Han har kun startet én kamp denne sesongen, og trenger minutter for å finne sin beste form. Da han måtte ut mot Burnley var det på grunn av krampe.

  Verken Coutinho eller Grujic har sine styrker defensivt, så det blir spennende å se om manageren bytter system for denne kampen, eller om brasilianeren flyttes opp i angrep. Gini Wijnaldum sto over mot Burnley, og det er kanskje mer sannsynlig at det blir han enn Emre Can og Jordan Henderson.

  Dominic Solanke er en annen en vil anta er aktuell for en startplass i denne kampen. Ben Woodburn fikk en kjempeopptur med seniorlandslaget tidligere denne måneden, og spilte ikke for U23-laget i går kveld.

  Lazar Markovic er fortsatt i Liverpool, men har så langt ikke vært på banen eller benken i noen kamper. Han er heller ikke i klubbens Champions League-tropp denne sesongen.

  Lite å ta av bakover

  Jon Flanagan kommer også til å være i troppen, men Klopp ville ikke si om han kom til å starte. Dejan Lovren burde bli klar, men dersom han ikke blir klar, sa manageren at han ville vurdere Joe Gomez på midtstopperplass.

  På venstreback kan Andy Robertson komme til å få sjansen igjen, mens hvem som tar motsatt back kommer litt an på om Lovren er klar.

  Vi prøver oss på denne lagoppstillingen: Ward, Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Grujic, Coutinho, Woodburn, Solanke.

  Med Flanagan, Markovic og Ings som tre av sju på benken.

  Her er supporternes lag

  Scroll i vinduet under.

  Har du innspill til journalisten?
  [email protected]