Allardyce berømmer tidligere rød Martin Kelly

Den tidligere Liverpool-forsvareren har imponert som vikarstopper på et formsterkt Crystal Palace.

21. apr 2017 kl 11.15 Torbjørn Flatin

Palace har hatt skadeproblemer i sitt forsvar de siste ukene, men det har ikke forhindret at man under ledelse av Sam Allardyce har vunnet fem av sine sju siste kamper, inkludert seire i april mot Chelsea og Arsenal.

Før kampen mot Liverpool valgte Allardyce å trekke frem Martin Kelly. Den tidligere forsvareren til Liverpool har de siste kampene blitt flyttet inn i midtforsvaret fra sin vanlige plass på høyrebacken.

- Martin Kelly er en jeg spesielt ønsker å nevne, siden han har kommet tilbake på laget og gjort en fantastisk jobb som midtstopper etter at vi mistet Scott Dann og James Tomkins i samme kamp mot Chelsea, forklarte Sam Allardyce.

- Han har gjort en glimrende jobb, som er noe vi trenger fra de spillerne som er på grensen til laget. Det er stor konkurranse om plassene her nå.

Martin Kelly har de siste kampene, inkludert en imponerende 3-0 seier mot Arsenal, spilt i det indre forsvaret til Palace sammen med Mamadou Sakho. Sakho kan ikke spille på søndag siden han er utlånt fra Liverpool. James Tomkins er imidlertid skadefri igjen, og kan bli den som danner midtstopperpar med Kelly på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]