Avslører hva det terpes på før Spurs-kampen

Nathaniel Clyne forteller hva det er jobbet med på Melwood denne uka.

10. feb 2017 kl 08.41 Arve Vassbotten

– Vi vet vi skylder manageren og fansen en god kamp. Det var ikke godt nok mot Hull, og vi må slå tilbake. Fansen vil være klare og vi trenger å gi dem et løft. Vi har ikke vunnet hjemme på en stund, og vi må få det på plass nå, sier Nathaniel Clyne til Liverpool Echo.

– Det vil ikke bli lett siden Tottenham er et veldig bra lag, men vi har egenskapene til å slå dem. Vi har bevist at vi kan vinne mot alle i denne ligaen denne sesongen, og vi trenger å komme tilbake på sporet.

Jürgen Klopp var tydelig frustrert etter tapet mot Hull, men var ikke rasende i garderoben etterpå.

– Jeg vil ikke si det er det sinteste jeg har sett ham, men han var definitivt lidenskapelig. Som oss alle, var han såret over at vi tapte den kampen. Han ønsker å vinne, vi ønsker alle å vinne, og det var ikke godt nok. Det er den type kamper vi burde vinne.

Jeg vil ikke si det er det sinteste jeg har sett ham, men han var definitivt lidenskapelig.Nathaniel Clyne
DØDBALLFOKUS:
DØDBALLFOKUS:  Dødballer har vært et problem for Liverpool igjen de siste ukene. Det har det blitt jobbet med på trening denne uken.

Ingen unnskyldning

Liverpool har nå bare vunnet en gang på de siste ti kampene, og bare tatt tre poeng av totalt femten i Premier League i samme periode. Clyne synes det er vanskelig å gi et entydig svar på hva som har skjedd med Liverpools form.

– Det er vanskelig å sette en finger på det. Det har vært opp og nedturer for oss. I den første delen av sesongen fløy vi. Vi skapte masse sjanser, og scoret mange mål. På starten av dette året har vi kommet i en tung periode.

– Jeg mener vi ikke kan bruke at vi er slitne som grunn. Andre klubber har spilt samme antall kamper som oss. Vi har bare ikke levert på samme nivå som vi gjorde før i sesongen.

Selvtillit er definitivt en faktor når man taper kamper, men vi tror fortsatt på hverandre og manageren.Nathaniel Clyne

Fokus på treningsfeltet

Clyne mener andre lag har blitt flinke til å begrense Liverpools styrker og utnytte svakhetene.

– Men vi lag la seg også bakpå tidligere i sesongen. Forskjellen er at da fyrte vi på alle sylindre og mange bidro med mål. Selvtillit er definitivt en faktor når man taper kamper, men vi tror fortsatt på hverandre og manageren.

– Vi har jobbet med mange ting denne uken. Dødballer, å forsvare oss som et lag og også bevegelsene når vi angriper. Det har handlet om hva vi må gjøre som lag for å få tre poeng. Vi har fortsatt 14 kamper igjen, og mye å spille for. Jeg mener fortsatt vi har kvaliteten til å være i topp fire.

– Å slå Tottenham vil definitivt endre humøret - da er vi bare ett poeng bak dem. Vi vet hvor viktig denne kampen er, sier Clyne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]