Bekrefter ønske om å kjøpe Sakho

Palace sin styreformann bekrefter at London-klubben vil ha Sakho permanent.

30. apr 2017 kl 10.26 Arild Skjæveland

Det virker klart at Mamadou Sakho ikke har noen fremtid i Liverpool, og at Jürgen Klopp kommer til å selge franskmannen til sommeren.

Franskmannen var tilgjengelig for 20 millioner pund i januar, men etter flere strålende kamper for «the Eagles» vil en på Anfield håpe å kunne få mer.

Kneskadet

I onsdagens ligakamp mot Tottenham skadet Mamadou Sakho kneet, og en fryktet det verste. Umiddelbart ble det spekulert i ACL og ni måneder på sidelinja, men skaden var ikke så alvorlig som først fryktet og han kan rekke sesongens siste kamp - mot Manchester United.

I går var Sakho på tribunen da Palace tapte 2-0 hjemme mot Burnley.

BEKREFTER:
BEKREFTER:  Steve Parish i Crystal Palace bekrefter at klubben ønsker å kjøpe Mamadou Sakho.

Ønsker å kjøpe

I Palace er de så fornøyd med stopperen at de ønsker å kjøpe ham. Det bekrefter styreformann Steve Parish.

– Det er vanskelig, men vi ønsker å beholde ham. Han er her i dag (på Selhurst Park), selv om han ikke hadde trengt å være det, sa Parish til BT Sport i går.

– Han har vært en stor, stor del av grunnen til at vi har kommet dit vi er. Han er en leder, en fantastisk karakter, og en god spiller. Vi ville elske å få i havn en slik avtale, sier han videre.

– Det er to sider i slike avtaler, så vi må være fornuftige. Dersom vi kan få til noe fornuftig, vil vi gjerne få det til.

Sakho skal også være ønsket i Roma og Southampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]