Chelsea truer Liverpool med søksmål

Chelsea krever økt kompensasjon for Dominic Solanke etter at angriperen ble kåret til turneringens beste spiller i U20-VM.

15. jun 2017 kl 11.53 Einar Kvande

The Independent melder at Liverpool kan bli tvunget til å betale en kompensasjon på hele 10 millioner pund for Dominic Solanke. Chelsea vurderer å saksøke Liverpool om klubbene ikke kommer til enighet om kompensasjonssummen.

Solanke er blitt enig med Liverpool om å slutte seg til Anfield-klubben når hans avtale med Chelsea løper ut i sommer. Men etter som spilleren er under 24 år har London-klubben krav på en kompensasjon.

Liverpool tilbød Chelsea tre millioner pund, men på Stamford Bridge krever man altså hele 10 millioner pund. I vest-London mener man at spillerens innsats i U20-VM, hvor han ble nummer to på toppscorerlisten med fire mål, har økt Solankes verdi dramatisk.

Opprinnelig ba Chelsea om åtte millioner pund, men på "brua" ønsker man nå altså to millioner mer enn dette.

Dersom klubbene ikke blir enige om en avtale skal summen avgjøres av et uavhengig panel nedsatt av fotballforbundet, men Chelsea vurderer altså å prøve saken i rettssystemet for å få den summen de mener de har krav på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]