Clyne og Lucas på bedringens vei

Nathaniel Clyne kan være tilbake mot Swansea.

17. jan 2017 kl 16.05 Einar Kvande

Jürgen Klopp hadde positive nyheter om skadesituasjonen til Nathaniel Clyne og Lucas Leiva under sin pressekonferanse i dag.

Begge spillerne måtte stå over kampen mot Manchester United. Clyne fikk en smell i ribbeina mot Southampton, mens Lucas ikke var aktuell for kampen på Old Trafford grunnet et hovent kne.

– De blir begge stadig bedre. Nathaniel skadet en muskel mellom to ribbein. Alle som har fått en smell i ribbeina vet hvor smertefullt det er. Noen ganger er det faktisk mindre smertefullt når det er brudd, sa Klopp under pressekonferansen på Melwood.

– Clyne har hatt store smerter, men vi vet etter en røntgenundersøkelse at det kun dreier seg om en muskelskade, og ikke noe annet. Han blir bedre for hver dag. Skaden vil bli mindre smertefull, og han kan være tilbake på banen snart. Vi ønsker å være på den sikre siden før han begynner å trene igjen. Forhåpentligvis kan han begynne å løpe igjen om 2-3 dager.

– Han har spilt nesten alle kampene etter at jeg kom til klubben, og han spilte trolig nesten alle før det også. Han er en av de hardeste spillerne vi har, så han vil være ute på treningsfeltet igjen det første sekundet det er mulig. Jeg tror han har en god mulighet til å rekke Swansea-kampen.

Lucas kan være tilbake i trening i dag

– Situasjonen til Lucas er nesten den samme. Kneet hans var hovent, og det er aldri et godt tegn. Men i dette tilfellet var det ikke så veldig dårlige nyheter.

– Han hadde fått en smell, og vi måtte vente til hevelsen hadde gått ned og så vente litt til for å se om den kom tilbake, og slike ting. Det har vi nå gjort.

– Han er veldig positiv, så kanskje kan han være ute på treningsfeltet igjen i dag. Jeg er ikke sikker. Vi får se. Han vil forsøke så hardt som han kan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]