Derfor snudde Klopp ryggen til - igjen

Jürgen Klopp forklarer hvorfor han valgte å snu ryggen til da James Milner skulle ta straffespark på Etihad.

21. mar 2017 kl 09.22 Einar Kvande

Overtroiske Klopp snudde ikke ryggen til fordi han tvilte på Milners evner som straffeskytter, men rett og slett fordi han var redd for å jinxe mannen som har scoret på sju av sju mulige straffespark denne sesongen.

– Den eneste grunnen til at jeg snudde meg vekk var at jeg gjorde det også i begynnelsen av sesongen, og han har gjort jobben hver gang uten at jeg har sett på. Så det er grunnen. Jeg vil ikke stå ansvarlig dersom han bommer på en! Det er den eneste grunnen til at jeg snur meg bort, forklarer Klopp til Liverpoolfc.com.

– Jeg håper det forsetter slik, legger Liverpool-manageren til.

Ikke 100% fornøyd

Klopp var skuffet over at hans lag ikke fikk med seg alle tre poengene fra Etihad, etter å ha tatt ledelsen takket være Milners straffescoring.

– Alle spillerne forsvarte seg helhjertet. Jeg så mye god fotball, ikke bare kjemping og pressing. Det ble spilt masse god fotball.

– Det var et kvarter i andre omgang hvor vi virkelig hadde dem på gaffelen, og jeg følte at vi kunne avgjøre kampen. Men vi gjorde ikke det. Vi mistet litt av flyten etter dette.

– Vi måtte selvsagt ta oss inn igjen, men vi klarte å holde ballen i laget. Begge lag måtte roe ned i 10-12 minutter for å komme seg gjennom det siste kvarteret. Det ble et greit resultat for oss, men ikke fantastisk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]