– Dette er den første «stygge kampen» vi har vunnet

Jürgen Klopp var godt fornøyd med endelig å vinne på en dårlig dag.

12. mar 2017 kl 19.26 Arve Vassbotten

Liverpool startet svakt og havnet tidlig under for Burnley, men kjempet seg sakte men sikkert tilbake i kampen. Da sluttsignalet lød på Anfield, sto det 2-1 på tavla.

Dermed har Liverpool fem poengs forsprang på Arsenal og seks poeng på Man Utd i kampen om fjerdeplassen. Seieren ble spesielt viktig siden de to rivalene har to kamper mindre spilt.

– Dette resultatet er massivt for oss. Dette er den første «stygge kampen» vi har vunnet. Den første kampen der vi ikke har spilt bra og vunnet, sa Klopp rett etter kampslutt.

Få skuddmuligheter

– Vi var egentlig ganske imponert av Burnley, og vi fant ikke skuddmulighetene ofte nok og vi fortsatte å tape andreballer. Vi måtte kjempe. Og jeg liker at vi vinner slike kamper til slutt.

Liverpool kom til ti skudd på mål i kampen, men bare tre av dem gikk på mål ifølge statistikken fra Opta. Klopps menn hadde også 64,5 prosent av ballinnehavet.

– Jeg har det bra, og jeg er glad for tre poeng. Det er det viktigste, sa Klopp.

Dermed står Burnley fortsatt uten borteseire i Premier League denne sesongen.

– Burnley er ikke den største laget i Premier League, men Sean Dyche har gjort en fantastisk jobb. Vi kunne gjort det bedre i denne kampen, men for nå holder det. Vi har ikke vunnet slike kamper før i dag, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]