Firmino og Lucas har muskelproblemer

Jürgen Klopp kom med oppdateringer på både Roberto Firmino, Lucas Leiva, Adam Lallana og Daniel Sturridge før West Ham-kampen.

12. mai 2017 kl 12.34 Arve Vassbotten

– Vi har fortsatt litt problemer med Firmino, men også Lucas som følte noe etter forrige kamp, sa Jürgen Klopp på fredagens pressekonferanse.

Firmino har de siste ukene vært lite med på trening for å spare seg til kamper, men fikk også noe problemer mot Southampton.

– Firmino kjente noe i en muskel. Han vil alltid spille, så vi må noen ganger ta avgjørelser for han. Det samme med Lucas, han kjente problemer i to muskler, men han vil være tilbake i trening i dag antakeligvis. Firmino er kanskje tilbake i morgen, sa Klopp.

Lallana kan starte igjen

Samtidig opplyste manageren om at Daniel Sturrdige og Adam Lallana begge nå kan være i stand til å starte kamper igjen. Lallana startet overraskende nok på benken i forrige kamp, selv om han spilte 77 minutter i kampen før.

– Sturridge er klar, og det er bra. Det har vært vanskelig til nå, for vi kan ikke starte med en spiller og tenke at han kanskje må ut etter 40-45 minutter. Nå er situasjonen slik at etter nok en uke med trening har vi forhåpentligvis flere muligheter.

– Etter Watford-kampen følte Adam Lallana de 70 minuttene godt. Det går dessverre ikke alltid å spille hele kamper med en gang etter skade. Han var ikke aktuell fra start da, men jeg tror han igjen er klar til å spille fra start nå, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]