Fra utvisning i U18-kamp til Tenerife med seniortroppen

U18-spilleren Adam Lewis ble utvist i en kamp mot Manchester United nylig. Nå er junioren blitt tatt med til førstelagets treningsleir på Tenerife.

21. mar 2017 kl 11.38 Einar Kvande

De siste ukene har vært en berg- og dalbane for unge Adam Lewis, som er med seniortroppen til treningsleiren på Tenerife.

Jürgen Klopp har tatt med flere juniorer på turen, og 17-åringen er en av de som får trene sammen med rutinerte karer som Jordan Henderson, Joel Matip, Dejan Lovren, Lucas Leiva, Alberto Moreno og James Milner frem til fredag.

Stygg takling

Tidligere denne måneden ble Lewis utvist da Liverpool U18 spilte 2-2 mot Manchester United i Altrincham.

– Det var ingen pen takling, innrømmer U18-trener Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Det vet Adam godt, og han har bedt om unnskyldning. Han vil lære av hendelsen, forsikrer U18-treneren.

– Det er ikke noe problem. Det bare skjedde. Folk blir utvist av og til, og du ønsker ikke å ta bort aggressiviteten i hans spill av den grunn, for det er en viktig ingrediens i spillet hans.

Omskolert til venstreback

Liverpool-fødte Lewis har vært tilknyttet Anfield-klubbens akademi siden han var U6-spiller. Denne sesongen har han blitt omskolert til venstreback.

– Jeg er Liverpool-supporter, og jeg ønsker å bli en seniorspiller for Liverpool. Det har alltid vært 100% Liverpool for meg, sier den engelske U17-landslagsspilleren selv.

– Det betyr alt for meg å få trekke på meg den røde trøya hver uke. Jeg blir veldig opprømt hver gang jeg gjør det. Jeg elsker å spille kamper for denne klubben, som betyr alt for meg. Jeg elsker å takle, og jeg hater å tape. Jeg ønsker alltid å vinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]