Grujic tilbake i trening

Bilde fra Melwood viser Marko Grujic i aksjon sammen med lagkompisene.

23. feb 2017 kl 09.07 Marius Rabben

Etter noen trøblete måneder har den serbiske 20-åringen kommet tilbake i normal trening.

Jürgen Klopp uttalte nylig at Grujic, som har vært plaget med en hamstringskade, trolig ville returnere etter oppholdet på La Manga, og et glimt fra onsdagens trening bekrefter det.

I BAKGRUNNEN:
I BAKGRUNNEN:  Bak Nathaniel Clyne og Sadio Mané kan man skimte Marko Grujic sammen med Emre Can under onsdagsøkta.

Den høyreiste midtbanespilleren har ikke spilt siden innhoppet i ligacupkvartfinalen mot Leeds på tampen av november, og meldte selv via Snapchat at han var skadet i desember.

Var nesten klar

I begynnelsen av januar var Grujic tilbake i full trening og nærmet seg comeback, før han fikk et tilbakefall og mistet muligheten til å møte Plymouth og Wolverhampton i FA-cupen.

Snart tre måneder etter Leeds-kampen kan han nå endelig være på vei til å bli klar igjen. Med kun Premier League på programmet vil imidlertid sjansene for førstelagsspill trolig være minimale utover våren.

I likhet med spillere som Kevin Stewart og Joe Gomez, som begge fikk 90 minutter i en treningskamp onsdag, ventes det at Grujic får noen gjennomkjøringer for U23-laget.

Totalt har Klopps første signering som Liverpool-manager fått fem opptredener denne sesongen: to innhopp i Premier League og to ligacupkamper fra start, i tillegg til overtidsinnhoppet mot Leeds.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]