Har fikset Cans leggproblemer

Emre Can har slitt med en skade i leggen i flere måneder, men nå skal han være frisk igjen.

12. mar 2017 kl 23.12 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp hyllet matchvinner Emre Can etter søndagens kamp, og er imponert over hvordan 23-åringen har taklet en vanskelig periode. Can har nemlig i flere måneder slitt med en skade i leggen.

– Emre en er gutt med en fremragende innstilling. Han har hatt noen problemer med leggen de siste månedene, noe vi ikke fikk løst raskt nok fordi noen ganger hadde han det, og noen ganger ikke. Det var veldig vanskelig, sa Klopp ifølge Liverpool Echo etter seieren mot Burnley.

Gikk til spesialister

– Vi hadde flere spesialister som så på det, for vi kunne ikke si: «dra på ferie i fire uker og se om det blir bedre». Det ser ut som vi har funnet løsningen nå, og han har ikke problemene lenger.

Emre Can fikk gjennomgå i sosiale medier etter den første omgangen, der han blant annet kunne gjort en bedre jobb på åpningsmålet til Barnes. Men han gjorde det meste godt igjen med en perle av et vinnermål på Anfield.

– Jeg liker virkelig å snakke positivt om en spiller. Emre var veldig god i andre omgang. I den første, burde han taklet før de fikk lagt inn. Men slike ting skjer. Det gjør deg ikke til en dårligere spiller. Vi må respondere, og det gjorde han i andre omgang.

– Det var et vakkert mål, og etter en lang periode med leggproblemer var det fortjent, sa Klopp etter kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]