Har ingen planer om å hente inn en ny keeper i sommer

Liverpool-ledelsen skjønner ikke noe av at klubben linkes til Iker Casillas.

25. mai 2017 kl 14.19 Einar Kvande

Alex Manninger legger hanskene på hylla, men Liverpool FC har likevel ingen planer om å hente inn en keeper i sommer trass i spekulasjonene om at Iker Casillas skal være på vei til Anfield-klubben.

Liverpool-ledelsen rister på hodet av spekulasjonene i Spania, om at klubben skal være på jakt etter den tidligere Real Madrid-keeperen.

Casillas er Bosman-spiller etter at kontrakten hans med Porto gikk ut etter denne sesongen, og det har til og med blitt hevdet at spanjolen er blitt enig med Liverpool om en pre-kontrakt. Dette har ført til at bookmakerne ikke lenger tar i mot veddemål på at 36-åringen blir Liverpool-keeper i sommer.

Ønsker ikke å låne ut noen av de tre keeperne

Liverpool Echo viser til at Jürgen Klopp har sagt i klartekst at han ikke er i markedet etter en keeper. Simon Mignolet har etablert seg som Liverpools førstekeeper i andre halvdel av sesongen, og Klopp mener han har god nok dekning med Loris Karius og Danny Ward i tillegg.

Ward vil returnere til Melwood i sommer, etter et vellykket låneopphold hos Huddersfield Town. Waliseren vil spille sin siste kamp for The Terriers på mandag, når de møter Reading i playoff-finale på Wembley om opprykk til Premier League.

Echo melder at Liverpool FC ikke har planer om å låne ut Karius eller Ward i 2017-18. Klopp ønsker å ha alle klubbens tre seniorkeeperne til sin disposisjon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]