BOSMAN-SPILLER  Liverpool har ingen planer om å sikre seg Iker Casillas på gratisovergang.

Har ingen planer om å hente inn en ny keeper i sommer

Liverpool-ledelsen skjønner ikke noe av at klubben linkes til Iker Casillas.

Alex Manninger legger hanskene på hylla, men Liverpool FC har likevel ingen planer om å hente inn en keeper i sommer trass i spekulasjonene om at Iker Casillas skal være på vei til Anfield-klubben.

Liverpool-ledelsen rister på hodet av spekulasjonene i Spania, om at klubben skal være på jakt etter den tidligere Real Madrid-keeperen.

Casillas er Bosman-spiller etter at kontrakten hans med Porto gikk ut etter denne sesongen, og det har til og med blitt hevdet at spanjolen er blitt enig med Liverpool om en pre-kontrakt. Dette har ført til at bookmakerne ikke lenger tar i mot veddemål på at 36-åringen blir Liverpool-keeper i sommer.

Ønsker ikke å låne ut noen av de tre keeperne

Liverpool Echo viser til at Jürgen Klopp har sagt i klartekst at han ikke er i markedet etter en keeper. Simon Mignolet har etablert seg som Liverpools førstekeeper i andre halvdel av sesongen, og Klopp mener han har god nok dekning med Loris Karius og Danny Ward i tillegg.

Ward vil returnere til Melwood i sommer, etter et vellykket låneopphold hos Huddersfield Town. Waliseren vil spille sin siste kamp for The Terriers på mandag, når de møter Reading i playoff-finale på Wembley om opprykk til Premier League.

Echo melder at Liverpool FC ikke har planer om å låne ut Karius eller Ward i 2017-18. Klopp ønsker å ha alle klubbens tre seniorkeeperne til sin disposisjon.