Henderson kalte inn til oppvaskmøte uten Klopp

Mens Jürgen Klopp var intetanende på kontoret sitt, hadde spillerne møte på Melwood før Tottenham-kampen.

13. feb 2017 kl 08.48 Arve Vassbotten

Mens Jürgen Klopp planla ettermiddagens trening på kontoret sitt i lunsjtider på torsdag, innkalte Jordan Henderson sine lagkamerater til møte på Melwood uten at sjefen visste om det, skriver The Guardian.

Kapteinen tok ordet først, og flere andre luftet så hva de hadde på hjertet i en times tid. Møte skal ha blitt holdt i god tone og uten at noen mistet besinnelsen, rapportere Daily Mailom møte i forkant av 2-0-seieren mot Tottenham.

Oppfriskende møte

– Det var takket være Jordan. Han ønsket at det skulle være et lagmøte, og fikk samlet alle. Det var ikke bare han som snakket. Både de erfarne spillerne og de yngre snakket. Det var godt, det var oppfriskende, sier Lallana til The Guardian om møte i garderoben på Melwood.

– Nå og da skader det ikke å snakke om det. Så lenge noen har noe å si, så lenge det ikke er personlig men profesjonelt, er det ingen skade i å minne hverandre på hva vi trenger å gjøre, sier Adam Lallana til Guardian om møte før lørdagens seier mot Tottenham.

Det var takket være Jordan. Han ønsket at det skulle være et lagmøte, og fikk samlet alle.Adam Lallana
DOMINANT:
DOMINANT:  Jordan Henderson og Liverpool overkjørte Harry Kane og Tottenham på lørdag.

– Hadde ryggen mot veggen

– Det var et veldig åpent møte, og jeg kom ut av det og visste at alle spillerne sto sammen og ønsket å snu ting rundt så raskt som mulig. Det var nesten en «oss mot verden»-følelse, og at vi vil gjøre alt for hverandre. At vi ville jobbe sokkene av oss, og sørge for at det skulle endre seg så raskt som mulig. Vi visste at ting ville endre seg, det var bare et spørsmål om tid, men det var opp til oss å vise når det ville komme en endring.

– Manageren tar ansvar, men det er vi som krysser den hvite linjen. Det var opp til oss å gi et svar. Manageren kan si så mye han vil, og fortelle oss hva han ønsker at vi skal gjøre og hva slags holdning vi skal ha, men det er vi som må utføre det. Resultatet var fantastisk, men det samme var spillet, sier Lallana.

– Man så at alle kjempet for hverandre. Vi hadde ryggen mot veggen, hadde ikke vunnet i ligaen i januar og noen ganger føles det som om det er oss mot verden når ting ikke går bra. Det var en følelse om at alle jobbet sammen, sier Lallana til Daily Mail.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]