Ikke bekymret for Klopps gode statistikk

Pep Guardiola har hatt sin pressekonferanse foran søndagens kamp.

17. mar 2017 kl 16.26 Arild Skjæveland

Liverpool har en fantastisk statistikk mot de andre topplagene i ligaen. Denne sesongen har det blitt formidable 19 av 27 mulige poeng. Totalen siden Jürgen Klopp tok over er 10 seire, 10 uavgjorte og ett tap - mot Manchester United forrige sesong.

Mot Manchester City er statistikken enda bedre lesning for de røde. Liverpool har vunnet de fire siste i ligaen. Det er ikke statistikk Pep Guardiola legger så mye vekt på.

– Frem til nå har de vært en trussel mot de beste lagene, men dette er en ny kamp, og alt kan skje. Klopp er en topp manager. Det er et angripende lag. De vinner ballen og angriper. Han liker å angripe i fire, fem og seks sekunder om gangen, sa den spanske manageren på dagens pressekonferanse.

– De har større problemer mot lag som forsvarer seg dypt, og det kan skape problemer for dem. Det er et topplag. Klopp er en stor trener som jeg respekterer mye. De har veldig talentfulle spillere - både engelske og utenlandske, og jeg synes de har et veldig bra lag.

– Dette blir en god test mot et av de beste lagene i Premier League, og en tøff kamp, oppsummerte Guardiola.

City-manageren fortalte ikke om noen nye skadeproblemer før søndagens kamp. De har Gabriel Jesus og Ilkay Gundogan ute med langtidsskader.

Manchester City - Liverpool har avspark søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

UTE:
UTE:  Manchester City vil være revansjelystne etter at de røk ut av Champions League onsdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]