Jürgen Klopp og Liverpool  med full fokus mot å fullføre en god ligasesong.

Klopp oppfordrer fans til å være tålmodige og positive

Jürgen Klopp håper alle gode ting er fire når Chelsea er motstander i kveld, og at hans mannskap kan gi Anfield den seieren hjemmesupporterne fortjener.

- Mitt inntrykk er at supporterne fortsatt står sammen, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo. Etter hjemmetap mot Swansea, Southampton og Wolverhampton ønsker manageren at hans lag i kveldens kamp mot Chelsea skal stoppe ytterligere negative rekorder, og ikke minst sikre seg tre viktige ligapoeng.

- Stemningen var god på lørdag. Vi har ikke gitt dem mye å feire over de siste kampene, men dette er en ny sjanse. Det er viktig at vi gir noe tilbake.

- Det er under flomlysene på Anfield. Det vil bli en fremragende atmosfære mot det sterkeste laget i Premier League for øyeblikket.

- Dette er en kamp hvor alt ikke vil fungere da det ikke er mulig mot Chelsea. Vær forberedt på frustrasjon og vær tålmodig, vent til den neste muligheten. Det vil hjelpe å være positiv.

Ny utfordring

- Vi har ikke vært på vårt aller beste i Premier League, men vi er fortsatt inne i en god ligasesong med mye å spille for.

- Jeg kan ikke ignorere de tre siste kampene, men jeg kan heller ikke bære det med meg i ryggsekken hver dag. Det er over og vi ser fram mot den neste utfordringen.

- Jeg mister ikke tilliten til mine spillere. Jeg ser problemene, jeg kjenner til problemene og jeg liker ikke problemene, men jeg ser alltid en mulighet til å løse dem. Du må bruke de dårlige øyeblikkene til å forberede de gode. Du må se fram til å vinne og ikke bekymre deg for å tape.

Du må bruke de dårlige øyeblikkene til å forberede de gode.

Må få tid

- Før jeg oppnådde noe tenkte alle, «ja, dette fungerer», og nå har vi tapt noen kamper og det er kanskje slik at folk mener «dette er virkelig skuffende». Jeg kan ikke gjøre noe med det, jeg vet at vi må prestere bedre og få bedre resultater.

- Vi må bli gitt tid til å utvikle oss. Vi må virkelig ha tro på et langsiktig prosjekt, samtidig som vi vinner det vi kan på kort sikt. Vi ønsket ikke å bli slått ut av FA-Cupen.

- Nå er situasjonen at vi kan prøve å få en god plassering i ligaen, hvor vi endte på 8.plass forrige sesong.

Del

Jürgen Klopp

26.10.2017 19:20

Vil ikke røpe om Mignolet og Lovren får fornyet tillit

Jürgen Klopp håper at duoen er smarte nok til å ignorere kritikken.

26.10.2017 15:24

– Uvanlig å møte sin beste venn på den måten jeg gjør

David Wagner tror ikke han får noen taktiske overraskelser mot sin beste venn Jürgen Klopp.

26.10.2017 10:03

– Vi gjør grunnleggende vurderingsfeil defensivt

Phil Thompson har ett konkret råd til hvordan Jürgen Klopp kan få strammet opp den defensive organiseringen under kamp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.01.2018 kl 11:46

Dette er keeperne Liverpool vurderer

Til sommeren skal Jürgen Klopp på keeperjakt. Disse to er de heteste kandidatene slik det ser ut nå.

+
16.01.2018 kl 09:35

– Jeg kan ikke miste mer tid

Simon Mignolet er ikke fornøyd med å ha blitt vraket til kampene mot Everton og Manchester City, og forteller om samtalene med Klopp.

+
16.01.2018 kl 08:06

«Sannsynlig med keeperkjøp i sommer»

Loris Karius starter sannsynligvis også mot Swansea, men til sommeren kan det skje ting på keeperplass.

+
16.01.2018 kl 07:26

Vil ha spilletid-garanti for å låne ut Grujic

Jürgen Klopp ser fortsatt Marko Grujic som en spiller for framtiden, men vil nå låne han ut til klubber som vil gi ham startplass.

+