U18:Knepent tap mot serielederen

Liverpool U18 fikk det ikke helt til mot serielederen og de ferske FA Youth Cup-mestrene.

29. apr 2017 kl 14.12 Arild Skjæveland

Mye har blitt skrevet om Liverpool U18 denne uka, som vil få Steven Gerrard som manager neste sesong. I dag var det kamp igjen, da Neil Critchleys unggutter skulle møte serielederen og den nybakte cupmesteren Chelsea.

Chelsea topper U18 Premier League foran Arsenal, og vant FA Youth Cup med en overbevisende 5-1 seier over Manchester City onsdag kveld.

Lagoppstillingen:

Grabara, Sharif, Glennon, Masterson, Johnston, Coyle, Adekanye (Camacho 74) , A. Lewis, Simmonds (Longstaff 77), Jones, Millar (McAuley 82).

Benk: B. Williams, R. Williams

1. omgang:

Chelsea tok ledelsen etter fem minutter, da Tariq Uwakwes avslutning skiftet retning i en spiller og gikk i mål. Blåtrøyene så ut som det klart beste laget de første 45, selv om Bobby Adekanye og og Liam Millar begge kom til gode muligheter for Liverpool.

2. omgang:

Liverpool hevet seg mange hakk i den andre omgangen, og ble snytt for en av de klareste straffene en kan tenke seg i 53 minutter, da Simmonds ble sparket ned lenge etter han hadde spilt ballen forbi forsvareren.

De helrøde skapte en del, men ikke de helt store mulighetene, og det ebbet ut med 0-1 etter en jevnspilt andreomgang.