Må sette transfer-rekord for å få fatt i Naby Keita

Liverpool må trolig ut med rundt 50 millioner pund for å få fatt i midtbanespilleren til Red Bull Leipzig.

26. mai 2017 kl 08.54 Einar Kvande

Liverpool må knuse sin egen transfer-rekord dersom de skal få tak i ett av sine fremste transfermål denne sommeren.

Jürgen Klopp ønsker seg landslagsspilleren til Guinea, Naby Keita, som har hatt en strålende sesong i Bundesliga. Keita er et av Klopps fremste transfermål denne sommeren, men Leipzig vegrer seg for å selge.

James Pearce i Liverpool Echo tror det vil kreve et bud på rundt 50 millioner pund for at Bundesliga-klubben motvillig skal gi slipp på sin stjernespiller.

Ønsker ikke å selge

– Vi har bestemt oss for at vi ikke vil selge noen spillere fra vår startoppstilling, siteres Leipzigs daglige leder Oliver Mintzlaff.

– Dette fortalte sportsdirektør Ralf Rangnick til laget etter at sesongen var over. Vi ønsker å beholde stammen i dette laget, og utvikle oss videre.

Liverpools nåværende transfer-rekord lyder på 35 millioner pund, som Anfield-klubben betalte for Newcastles Andy Carroll i 2011.

Pearce i Echo tror det er meget sannsynlig at denne rekorden blir knust i sommer, da både Keita og Virgil van Dijk står på på Klopps ønskeliste. Det vil trolig koste rundt 50 millioner pund å få fatt i Southampton-forsvareren også. Klubber som Chelsea og Manchester City har også nederlenderen i kikkerten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]