Merseyside-derbyet er tema i Belgia-leiren

Med to spillere fra Liverpool og to fra Everton i Belgia-troppen er det ikke til å unngå at det blir snakk om Merseyside-derbyet denne uka.

23. mar 2017 kl 08.38 Einar Kvande

I de røde hjørnet finner vi Simon Mignolet og Divock Origi, mens vi i det blå hjørnet har Romelu Lukaku og Kevin Mirallas.

Kvartetten forbereder seg nå til Belgias VM-kvalifiseringskamp mot Hellas på lørdag, men Mignolet innrømmer at det også snakkes om neste ukes lokaloppgjør.

– Everton spiller bra for øyeblikket. Det blir veldig viktig for oss å ta tre poeng på Anfield, slår Liverpool-keeperen fast til Sky Sports News.

– Jeg er sammen med Romelu Lukaku og Kevin Mirallas hver dag nå, og det er hyggelig å prate om kampen.

– I Liverpool holder vi sammen. Vi er i god form, og vi må fortsette slik ut sesongen.

BARE SJU KAMPER FRA START
BARE SJU KAMPER FRA START  Divock Origi drømmer om mer spilletid i Premier League.

Lang reise

Belgia skal også spille en privatlandskamp i Russland neste tirsdag. Da blir det en langtur til OL-byen Sochi, og Divock Origi er opptatt av å restituere seg godt foran lokaloppgjøret etter den lange reisen.

– Som fotballspiller må du bli vant med situasjoner som dette. Det blir en lang reise. Etter kampen vil vi fokusere på restitusjon, sier 21-åringen til Sky Sports.

– Vi står foran en viktig kamp. Everton er i god form for øyeblikket, så det blir en viktig match for begge lag.

Origi har bare startet sju ligakamper for Liverpool hele sesongen, men har hele 18 innhopp fra benken i Premier League.

– Jeg ønsker å spille mer, og jeg ønsker å uttrykke meg ute på banen. Det eneste jeg kan gjøre er å prestere på mitt høyeste nivå, og så blir resten opp til manageren, avslutter Liverpool-angriperen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]