Misbrukte to kjempesjanser

Marko Grujic var ikke klinisk nok foran mål da Serbia tapte sin åpningskamp i U21-EM.

17. jun 2017 kl 20.00 Einar Kvande

Marko Grujic spilte fra start for Serbia i kampen mot Portugal, og markerte seg nesten umiddelbart med å trå til i taklingene, noe han ble belønnet med et tidlig gult kort for. Bare fire minutter var spilt da Liverpool-spilleren havnet i dommerens bok, etter å ha lagt PSG-vingen Goncalo Guedes i bakken.

Like etter ble Grujic nektet scoring av en sklitakling fra Joao Cancelo fem meter fra mål.

Serbia dominerte store deler av første omgang, men det var Portugal som tok ledelsen. Guedes headet ballen i nettmaskene åtte minutter før pause.

Grujic spilte en god førsteomgang, og begynte andre på samme måte. Men han misbrukte en kjempesjanse da han headet utenfor fra kloss hold tidlig i omgangen.

22 minutter før slutt ble så Liverpool-spilleren byttet ut på Bydgoszcz Stadium, og Portugal fastsatte sluttresultatet til 2-0 to minutter før full tid.

Neste kamp i turneringen for Serbia er mot Makedonia kommende tirsdag.