KEEPERHELTEN  Kamil Grabara redder Tariq Ossais straffespark i straffespark-konkurransen mot Crystal Palace i 3. runde av FA Youth Cup.

FA Youth Cup i kveld:Møter City i juniorcupen

Juniorlagets manager Neil Critchley poengterer at det blir viktig å holde hodet kaldt skal det bli avansement.

Liverpool gjester Manchester City i fjerde runde i FA Youth Cup, etter en spennende straffespark-konkurranse mot Crystal Palace i tredje runde. Avspark mot Lee Carsleys lag på City Academy Stadium er klokken 20.00 i kveld.

Liam Coyle ble utvist i ekstraomgangene mot Palace etter å ha fått to gule kort, men sonet straffen sin i lørdagens lokaloppgjør mot Everton, og er derfor tilgjengelig for spill igjen i kveld.

– Juniorcupen er en flott turnering, med en lang og tradisjonsrik historie. Vi har vunnet den flere ganger. Du vet aldri helt hva som venter deg i disse kampene, uttaler manager Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi ser virkelig frem til denne kampen. Det blir en tøff kamp, men jeg tror City vet at det blir vanskelig for dem også. Vi ønsket trolig ikke å møte hverandre så tidlig som i fjerde runde, men skal du vinne turneringen må du slå de beste, og forhåpentligvis klarer vi det i kveld, fortsetter han.

– Det er vanskelig nok 11 mot 11, men dersom vi blir 10 mot 11 blir det enda vanskeligere. Så det blir viktig å holde hodet kaldt, sier Critchley.

GIR INSTRUKSER  Neil Critchley og hans assistent, Scott Mason, gir instrukser under lokaloppgjøret mot Everton på lørdag.

– Vi har lagt en plan, og det er opp til guttene å utføre den etter beste evne. Vi har prestert bra den siste tiden, så det er ingen grunn til at vi ikke skal gå ut der og sette vårt preg på kampen.

Tapte 7-0 i august

Lørdagens seier over Everton tok Critchleys mannskap opp i 11 kamper på rad uten tap. 12 om du regner med treningskampen mot Crewe i november. Men i august tapte Liverpool hele 7-0 for City, så det er et revansjelystent Liverpool som møter til kamp i kveld.

– Vi fikk en dårlig start i den kampen. Vi vet de er et topp lag med topp spillere, men det er vi også. Det blir viktig å få en god start i kveld, men selv om vi skulle slippe inn et tidlig mål, så betyr ikke det at vi ikke kan vinne kampen likevel.

– Vi har et veldig angrepsvillig lag. Jeg tror alltid at vi kan score mot hvem det skal være, og jeg forventer at vi skaper trøbbel for City.

God keeper

En spiller som kan bli viktig mot City er keeper Kamil Grabara. Polakken, som fylte 18 år den 8. januar, reddet et par straffespark i straffespark-konkurransen mot Palace i forrige runde.

– Jeg må si at Kamil har vært strålende i sin første sesong i klubben, sier Critchley.

– Han har ikke spilt så mange kamper på U18-nivå tidligere denne sesongen, men han har alltid sett ut som en god keeper. Han har blitt vant til et nytt land, en ny spillestil, og har funnet seg til rette veldig raskt.

– Han har en herlig balanse mellom tro på seg selv og iver etter å jobbe hardt. Han er veldig god på treningsfeltet, og er veldig fokusert på å bli bedre. Han har vært strålende, ikke bare for oss, men også for U23-laget.