Mourinho fikk Klopp til å tenne på alle pluggene

Da Jose Mourinho ropte på gult kort for Roberto Firmino gikk det en kule varmt for tyskeren.

16. jan 2017 kl 15.14 Einar Kvande

Firmino ble holdt kraftig i trøya av Ander Herrera mot slutten av kampen på Old Trafford, og Herrera stoppet dermed en farlig Liverpool-overgang.

Liverpool-angriperen ble irritert og dyttet Herrera i brystet. For det ble han belønnet med gult kort av dommer Michael Oliver. Herrera fikk gult kort for trøyeholdingen.

– Mourinho ønsket minimum et gult kort, og jeg vet ikke hva. Jeg tror dommeren blåste før det skjedde noe mer, uttalte Klopp til pressen etter kampslutt.

– Roberto er fotballspiller fra hode til tå, og ønsket å holde oss inne i kampen. Situasjonen burde vært gult kort til Herrera, og ingenting annet. Til syvende og sist ble det også gult kort til fyren om ønsket å spille fotball, sa en hoderystende Klopp.

– Det kunne til og med blitt enda verre, dersom noen hadde bestemt seg for å se på situasjonen om igjen og slike ting. Jeg kunne rett og slett ikke ha samme mening som Mourinho om denne saken.

I og med at dommeren så hendelsen, og ga Firmino gult kort for å ha dyttet Herrera, kommer ikke Liverpool-spissen til å bli straffet ytterligere av fotballforbundet for dette opptrinnet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]