«Van Dijk og Keita topper handleliste»

James Pearce i Liverpool Echo trekker fram seks navn som de røde har på sin ønskeliste, og avviser et rykte som det spekuleres om.

22. apr 2017 kl 09.58 Torbjørn Flatin

Ifølge Pearce mener Jürgen Klopp at Liverpool har styrket sin tiltrekningskraft ut fra hva som har skjedd i klubben de siste månedene, selv om kvalifisering til neste års Champions League vil være veldig viktig angende sommerens transfervirksomhet.

Journalisten som følger de røde fra Anfield tettest mener også at klubbens eiere, Fenway Sports Group, nå er klare til å grave dypere enn tidligere i sin pengekiste. Alliert med salg av spillere som Sakho, Sturridge og Markovic tegner det for en meget spennende handlevirksomhet før neste sesong.

Dette er navnene som Pearce nevner som trolige kjøp for Liverpool:

Virgil van Dijk – Profilert nederlandsk midtstopper hos Southampton som har en høy prislapp og mange beundrere, men Liverpool ønsker å være med i kampen om å sikre seg 25-åringen.

Naby Keita – Dette er en spiller klubben virkelig ønsker seg. Liverpool er ikke alene om å ha 22-årige Keita på sin handleliste, men håper å ha et fortrinn siden midtbanespilleren til RB Leipzig har samme agent som Sadio Mané.

Julian Brandt – 20-åring fra Bayer Leverkusen som Liverpool prøvde å kjøpe i januar. De vil gjøre et nytt forsøk etter sesongen med å sikre seg vingen/angriperen.

Ryan Sessegnon – Stortalentet til Fulham (16 år), som Klopp ønsker skal kjempe om venstrebacken sammen med veteranen James Milner til neste sesong.

Kalidou Koulibaly – Midtstopper hos Napoli, som er på samme alder som van Dijk og vurderes som et alternativ dersom man ikke får nederlenderen på kroken.

Alex Oxlade-Chamberlain – Interessant for Liverpool og Jürgen Klopp siden han har et år igjen av sin kontrakt med Arsenal, og er en allsidig spiller. Ikke topp prioritet på Anfield, men kan bli aktuell for den rette prisen.

Ikke aktuell – Ifølge James Pearce er rykter om at Liverpool skal ha budt £50M for Marco Asensio hos Real Madrid ikke riktig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]