– Vi kan ikke henge oss opp i den dårlige perioden

Joe Gomez mener det er viktig for spillerne å holde hodet hevet, og raskt snu trenden til møte med Chelsea.

28. jan 2017 kl 18.57 Arve Vassbotten

– Det var et veldig skuffende resultat for oss, men vi må bare holde hodet hevet og se fram mot kampen på tirsdag, sier Joe Gomez til LFCTV etter lørdagens tap i FA-cupen mot Wolverhampton.

– Vi slapp inn et mål tidlig, og da vi fikk en til baklengs ble det vanskelig å slå tilbake. Vi må prøve å lære av våre feil og ta det med oss på tirsdag.

Må vise mental styrke

Jürgen Klopp sa etter kampen at han tar fult ansvar for tapet. Men Gomez mener spillerne også må ta sin del av skylda.

– Det er vi som gjør jobben ute på banen, og vi fikk ikke det resultatet vi ønsket oss i dag. Men vi må raskt snu oss rundt og fokusere på neste kamp. Vi startet sesongen så bra, og har hatt noen skuffende resultater i det siste.

– Men det er nå vi må vise som lag hvor sterke vi er mentalt. og hva slags karakter vi har i laget. Vi har personlighetene i garderoben til å klare det, samt sterke manager og stab, sier han.

– Noen ganger går ikke ting vår vei. Vi har masse kvalitet i laget, og vi må bare komme videre og ikke tenke på svake resultater. Alt vi vil er å slå tilbake så raskt vi kan. Men vi må holde oss positive og ikke henge oss opp i den dårlige perioden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]