Vil sende Sakho motsatt vei

Liverpool vil prøve å få Mamadou Sakho med i en byttehandel med Southampton.

5. jun 2017 kl 23.00 Arild Skjæveland

Virgil van Dijk har informert om at han ønsker seg til Anfield i dette overgangsvinduet, men så langt har ikke Liverpool lagt inn noe formelt bud. Det vil snart komme, melder Chris Bascombe i Telegraph.

Sakho i byttehandel?

Van Dijk verdsettes til 60 millioner pund, som vil være ny overgangsrekord for Liverpool. Det vil også gjøre han til verdens dyreste forsvarsspiller.

Liverpool vil nå undersøke muligheten for å få involvert Mamadou Sakho i en byttehandel, der franskmannen går motsatt vei.

Sakho hadde et meget vellykket låneopphold i Crystal Palace i den andre halvdelen av forrige sesong, og Southampton er en av klubbene han har blitt linket til.

Klubben fra sørkysten var interessert i Sakho i januar, men følte at Liverpools pris var for stiv. Etter prestasjonene hans i Crystal Palace skal flere klubber i Europa ha vist interesse.

Liverpool verdsetter Sakho til 30 millioner pund.

Langt igjen

Selv om spilleren har fortalt hvor han vil, så er det mye som gjenstår før han blir rød. Bascombe tror det må mange tøffe forhandlinger til før en avtale kan komme i orden.

Southampton har planer om å kjempe for å beholde midtstopperen, og føler de er i posisjon til å avvise alle bud. 25-åringen har enda fem år igjen av sin kontrakt på St. Mary’s.

Så langt har altså ingen bud kommet, og van Dijk har heller ikke formelt bedt om å bli solgt. På Anfield håper de spilleren skal bli rød før pre-season starter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]