De heteste overgangsmålene:Villig til å smadre overgangsrekord for Keïta

Men ikke hold i ryktene om Aubameyang og Mbappé, ifølge journalistene som følger Liverpool tettest.

20. jun 2017 kl 11.43 Arve Vassbotten

Mohamed Salah ser ut til å bli Liverpools andre kjøp denne sommeren, etter at Dominic Solanke ble hentet på free transfer fra Chelsea.

Selv om Salah ser ut til å sette ny overgangsrekord i Liverpool, med en pris på opp mot 39 millioner pund med klausuler, vil sommerhandlingen langt fra være over med det.

Hete i fjor - ikke lenger ønsket nå

Ifølge Paul Joyce i The Times er Klopp ute etter å styrke på venstreback og på sentral midtbane i sommer. Men noen av spillerne som ble sterkest koblet til Liverpool sist sommer er ikke lenger aktuelle.

Verken Ben Chilwell, Piotr Zielinski eller Mahmoud Dahoud skal være på ønskelista.

Over 50 millioner pund for Keïta

Joyce skriver at Liverpool fortsatt opprettholder interessen for Red Bull Leipzigs Naby Keïta, selv om klubben sier han ikke er til salgs. The Telegraphs Chris Bascombe mener klubben skal være villig til å betale minst 50 millioner pund for Keïta

Bascombe skriver at til tross for hendelsen rundt Virgil van Dijk, har Liverpool fortsatt troen på at de skal klare å sikre alle Klopps førstevalg denne sommeren.

Men ryktene rundt noen av Europas heteste spisser er det ikke hold i.

IKKE AKTUELL:
IKKE AKTUELL:  Pierre-Emerick Aubameyang.

Aubameyang og Mbappé ikke aktuelle

Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang skal ikke være aktuell.

Kilder i Tyskland sier til The Times at han og Klopp ikke hadde noe godt forhold da de jobbet sammen i Bundesliga-klubben. Og Telegraph skriver at koblingen til Monacos Kylian Mbappé er basert på interessen som ble vist for 12 måneder siden.

«Liverpool ble advart av Monaco sist sommer at de ikke hadde mulighet til å signere spilleren, og med klubber som Real Madrid som kan by over 100 millioner pund nå, så er det på et helt annet nivå enn det Merseyside-klubben opererer på», skriver Bascombe.

Han mener Klopp fortsatt ser Roberto Firmino som sitt førstevalg på spissplass, med god støtte av Salah, om han signerer, og Sadio Mané, Philippe Coutinho og Adam Lallana.

FORTSATT IKKE OVER?:
FORTSATT IKKE OVER?:  Virgil van Dijk-sagaen er ikke nødvendigvis over mener Chris Bascombe. Mens Klopp ser Firmino som sitt førstevalg som spiss fortsatt.

Er van Dijk-sagaen over?

Bascombe mener også at selv om det ble offentlig uttrykt at klubben har trukket interessen for van Dijk, er det ikke sikkert at den saken er lagt helt død heller. Men at mye der vil avhenge av spillernes egne handlinger.

James Pearce i Liverpool Echo skriver i en sak om Liverpools keepere tirsdag at hvis Roma-vingen Mohamed Salah blir kjøpt, er «en dominerende midtstopper, en pålitelig venstreback og en dynamisk midtbanespiller alle høyt oppe på Klopps ønskeliste».

På keeperplassen er det imidlertid ingen planer om å søke forsterkninger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]