Brewster mister trolig resten av sesongen

Liverpool venter på siste nytt fra spesialist.

25. jan 2018 kl 18.44 Arild Skjæveland

Rhian Brewsters leddbåndsskade ser ut til å holde han ute for resten av denne sesongen. Det rapporterer Liverpool Echo.

17-åringen har i dag besøkt en ny spesialist, for å bestemme om det blir nødvendig å operere ankelen. Men uansett hvilken form for behandling det blir, så vil spilleren være ute i flere måneder. Liverpool vil ikke haste ham tilbake når han kan trene igjen, skriver Andy Kelly i Echo.

Får svar de kommende dagene

U23-sjef Neil Crithcley forventer endelig svar i løpet av de neste dagene.

– Han er hos en ny spesialist i dag, så vi bør få svaret i løpet av i dag eller i morgen. Han har vært hjemme i London de siste dagene for å hvile, for det er ikke mye vi kan gjøre for øyeblikket. Jeg forventer at vi vil få svaret i løpet av de neste 24 timene, sier Critchley til Echo.

– Uansett hva som skjer vil han være ute lenge. Vi venter bare på at spessialisten skal si «ja, vi tror det er best med operasjon, eller nei, han trenger det ikke». Det er snakk om måneder. Det er samme type skade som Ovie Ejaria hadde forrige sesong, og han var ute i noen måneder. Det blir måneder heller enn uker.

– Jeg vil ikke si at sesongen er over, men når du snakker om måneder så det er snakk om minst to, så da er vi i slutten av mars. Vi er ferdige i slutten av april, tidlig mai. Det vil ikke gi han tid nok. Jeg synes ikke vi skal forhaste oss med å få han tilbake heller.

Får tid til å løfte vekter

Rhian Brewster var toppscorer for det engelske U17-laget som vant VM i 2017. I mesterskapet scoret han åtte mål

– En fordel unge spillere har når de er ute med skade, er at de får tid til å jobbe med kroppen borte fra fotballtrening hver dag. De kan konsentrere seg om å være i gymmen, så de kan komme tilbake sterkere og i bedre fysisk stand. Det er det vi vil konsentrere oss om for Rhian de kommende månedene, sier U23-sjefen.

– Du ønsker ikke at slikt skal skje. Ingen ønsker det. Ingen vil se en gutt bli tatt av banen på båre med store smerter. Det er ikke noe pent syn. Men han er en bestemt gutt. Han vil være mer innstilt på å komme tilbake klar neste sesong, om det blir neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]