TILBAKE I FULL TRENING  Jordan Henderson i aksjon på Melwood den 18. januar.

Kapteinen kan være tilbake i kamptroppen på lørdag

Jordan Henderson nærmer seg et comeback etter hamstringskaden han fikk mot Arsenal i desember.

Jürgen Klopp vil avgjøre om Jordan Henderson er klar til å spille mot West Bromwich Albion i FA-cupen på lørdag, skriver Chris Bascombe i The Telegraph.

De kommende treningsøktene vil bli helt avgjørende for hvorvidt kapteinen blir en del av kamptroppen lørdag kveld.

Henderson er nå tilbake i full trening sammen med sine lagkamerater, men Jürgen Klopp ønsker ikke å ta noen risiko med midtbanespillerens helse, og vil vente en stund til før han setter Hendo opp i en startoppstilling. Ikke minst med tanke på de mange viktige kampene som skal spilles i tiden som kommer.

Liverpool møter Huddersfield borte og Tottenham på hjemmebane i Premier League i neste uke, og den siste av disse to kampene kan bli helt avgjørende for hvilken av de to klubbene som havner blant topp fire denne sesongen.