Kapteinen kan være tilbake i kamptroppen på lørdag

Jordan Henderson nærmer seg et comeback etter hamstringskaden han fikk mot Arsenal i desember.

25. jan 2018 kl 13.18 Einar Kvande

Jürgen Klopp vil avgjøre om Jordan Henderson er klar til å spille mot West Bromwich Albion i FA-cupen på lørdag, skriver Chris Bascombe i The Telegraph.

De kommende treningsøktene vil bli helt avgjørende for hvorvidt kapteinen blir en del av kamptroppen lørdag kveld.

Henderson er nå tilbake i full trening sammen med sine lagkamerater, men Jürgen Klopp ønsker ikke å ta noen risiko med midtbanespillerens helse, og vil vente en stund til før han setter Hendo opp i en startoppstilling. Ikke minst med tanke på de mange viktige kampene som skal spilles i tiden som kommer.

Liverpool møter Huddersfield borte og Tottenham på hjemmebane i Premier League i neste uke, og den siste av disse to kampene kan bli helt avgjørende for hvilken av de to klubbene som havner blant topp fire denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]