– Det ble litt for panisk mot slutten

Alex Oxlade-Chamberlain synes kampen mot Manchester City ble unødvendig spennende.

14. jan 2018 kl 20.21 Einar Kvande

Liverpool ledet 4-1 da stadionuret passerte 83 minutter, og det så ut som de røde hadde full kontroll på kampen. Men Manchester City gjorde avslutningen på oppgjøret utrolig spennende med to sene scoringer. Det falt ikke i smak hos mannen som åpnet scoringsballet, Alex Oxlade-Chamberlain.

– Det blir mer panisk enn jeg likte, sa Oxlade-Chamberlain til BBC Sport etter matchen.

– Vi følte det var komfortabelt da vi kontrollerte kampen på 4-1, og vi holdt dem unna vårt mål. Men så ble det både 4-2 og 4-3, og de fikk vind i seilene, mens vi kjempet med ryggen mot veggen. Det ville ha vært et hardt slag for oss å ha sluppet inn et fjerde mål og bare klart uavgjort. Jeg er utrolig stolt av guttene fordi vi klarte det, sier London-gutten om seieren.

Skaper mange sjanser

– Jeg traff godt på scoringen min. Jeg så hvor jeg skulle sette den, og den gikk inn. Jeg kom til sjanser også i begynnelsen av sesongen, da jeg bare kom inn fra benken. Fotballen vi spiller er av den typen at du vil få sjanser, og det er opp til oss å sette dem i mål.

– Når vi presser riktig og vinner ballen tilbake med Anfield-publikummet i ryggen, blir vi ekstra på hugget. Dette er ikke første gang vi har scoret flere mål i løpet av 5-10 minutter, og nå har vi gjort det igjen, avslutter mannen som Liverpool.no kåret til banens beste i 4-3 seieren over ligalederen.

Liverpool er nå ubeseiret på 18 kamper, og har et snitt på tre mål per kamp i disse matchene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]