Spillerbørs:Det harde presset ble avgjørende

De tre på midtbanen la ned en enorm innsats, mens de tre fremme sto for artisteriet. Det var mange kandidater til bestemannsprisen i dag.

14. jan 2018 kl 19.39 Einar Kvande

Loris Karius 6

Ble utpekt som ny førstekeeper av Klopp før kampen, men manageren angret kanskje på det da Karius slapp inn et mål ved nærmeste stolpe bare minutter før pause. Virket tidvis usikker etter dette.

Joe Gomez 6

Gjør en skjebnesvanger feilvurdering og blir rundlurt av Sane i forkant av 1-1, og hadde tidvis problemer med å stoppe den lettbeinte City-spilleren.

Joël Matip 7

Leverer godt stopperspill helt til det rakner litt i de hektiske sluttminuttene

Dejan Lovren 7

Kapteinen for dagen er solid i de fleste hodeduellene og gjør en godkjent kamp, men bommer fullstendig i situasjonen der Gundogan gjør 4-3.

Andy Robertson 7

Klarer stort sett å holde Sterling i sjakk, selv om han er litt på etterskudd enkelte ganger. Litt passiv på Citys siste scoring.

Emre Can 8

En stor kamp av midtbanespilleren, som går i bresjen for det knallharde presset til Liverpool og tråkker til i duellene. Det raknet litt når han ble byttet ut og ersttatet med James Milner etter 79 minutter.

Georginio Wijnaldum 7

Gjør en helhjertet jobb som ryddegutt, og løper utrolig mye, selv om avleveringene ikke alltid var like presise.

Alex Oxlade-Chamberlain 9

Åpnet ballet med en flott scoring, og noterte seg også for en assist til Firminos scoring. I tillegg utførte han pressingen til punkt og prikke. Vi kårer den tidligere Arsenal-spilleren til banens beste.

Sadio Mané 7

Åpnet kampen med en dårlig førstetouch, og det så i det hele tatt lenge ut som vi skulle få en ny svak kamp av Mané. Men det snudde etter pause, og rosinen i pølsa var da han blåste ballen opp i krysset etter drøye timen.

Mohamed Salah 8

Egypteren leverer fortsatt varene, og sluttproduktet ble denne gang en herlig scoring og en nydelig målgivende.

Roberto Firmino 8

Også han kunne bokføre en scoring og en assist på kontoen, og nok en gang var innsatsen på topp helhjertet. Målet hans var pur kunst.

James Milner

Cans sko ble for store å fylle det siste kvarteret. Milner ruset i duellene, laget unødige frispark og ble hele tiden litt for sen.

Ragnar Klavan

Blir kastet innpå da City fikk et frispark i farlig posisjon dypt på overtid.

Adam Lallana

Erstatter Salah i hektiske sluttminutter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]