– Det blir ikke bedre enn dette

Virgil van Dijk var i fyr og flamme etter å ha blitt matchvinner i debuten.

5. jan 2018 kl 23.44 Einar Kvande

Virgil van Dijk er på alles lepper etter å ha sendt Everton ut av FA-cupen i cupderbyet på Anfield. Nederlenderen ble matchvinner i sin Liverpool-debut, og kunne glise bredt etter matchen. En susende heading i sluttminuttene på en corner foran The Kop avgjorde kampen.

– Jeg tror ikke det kan bli bedre enn dette. Det var en fantastisk kveld, uttalte stopperhelten til Liverpoolfc.com.

– Dessverre slapp vi inn et mål, men å score vinnermålet i et derby i min debut er noe små gutter drømmer om. Og jeg har akkurat gjort det, fortsatte han.

– Jeg er veldig glad for at vi er videre til neste runde. Vi har en god sjanse til å vinne denne cupen. Jeg er veldig glad for å ha gjort unna debuten, og for at jeg scoret og at vi vant. Det er rett og slett fantastisk.

Rom for forbedringer

Liverpools nye nummer fire har trent sammen med sine nye lagkamerater på Melwood denne uken, og bidro i kveld til at Liverpool forlenget rekken med ubeseirede kamper til 17.

– Ut fra det jeg har sett de siste par dagene - jeg har bare vært en del av gruppen i 4-5 dager - er dette en spesiell gruppe med masse kvalitet, mye tilstedeværelse og mye personlighet, sier 26-åringen.

– Alle har ønsket meg velkommen. Nå ønsker jeg bare å forbedre meg og jobbe hardt hver dag for laget, klubben og fansen.

– Det er fortsatt mye rom for forbedringer. Dette er bare starten.

– Jeg har ikke spilt en eneste kamp de siste tre ukene. Jeg var glad for at jeg fikk sjansen, og jeg er veldig glad for at vi er videre til neste runde. Det var en tøff kamp, men vi er videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]