U18-sjef Steven Gerrard:– Det var nesten den perfekte kamp

Edvard Sandvik Tagseth med flott scoring da U18 vant 6-1 på bortebane.

6. jan 2018 kl 16.32 Arild Skjæveland

Liverpool U18 startet 2018 på strålende vis, da de knuste Blackburn 6-1 på bortebane og beholdt ligaledelsen i U18 Premier League nord.

Rafael Camacho scoret hattrick, Liam Millar scoret to mål, og Edvard S. Tagseth scoret et vakkert mål da han satte ballen opp i hjørnet. Denne gang spilte nordmannen på midtbanen.

Liverpool fikk tidlig en 2-0 ledelse, ledet 3-1 til pause, og ga seg ikke før det sto 6-1 i målprotokollen.

– Nesten perfekt

Steven Gerrard oppsummerte kampen til Liverpoolfc.com.

– Det var nesten perfekt. Kampen var strålende, men vi slapp inn et billig mål, og som trener ser du alltid etter områder du kan forbedre. Vi må slutte å slippe inn billige mål på bortebane, sier Gerrard.

– Pasningsspillet vårt var veldig bra. Det som imponerte meg mest var at vi prøvde spille oss gjennom, og da det ikke gikk så jobbet vi godt for å få ballen tilbake. Jeg er sikker på at Blackburn-spillerne og støtteapparatet vil si at det var veldig tøffe 90 minutter, for vi var så bra.

Gerrards lag er ubeseiret i 2017-18 sesongen.

– Vi reiser ned til Tottenham, og de bør være klare for et godt Liverpool-lag, for jeg er veldig sikker på at vi vil reise ned der og prestere, sier Gerrard før kvartfinalen i U18 Premier League Cup onsdag kveld.

Laget mot Blackburn: Jaros, Larouci, Lewis (N Williams, 60), R Williams, Boyes, Clayton, Tagseth, Dixon-Bonner, Millar, Jones (Longstaff, 73), Camacho (Glatzel, 60).

Ubenyttede reserver: B Williams, Glennon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]