Tar med seg troppen til varmen

Liverpool lader opp til Manchester City-kampen i Dubai.

6. jan 2018 kl 13.16 Arild Skjæveland

Med avansement til fjerde runde av FA cupen i boks, har Liverpool-troppen dratt til Dubai på treningsleir. Det melder James Pearce i Liverpool Echo.

Neste kamp er ikke før neste søndag. Da kommer ligaleder Manchester City til Anfield.

Ifølge Daily Mail og AS, er ikke Philippe Coutinho med i reisefølget til Dubai.

Fjerde gang

Dette er fjerde gang at Jürgen Klopp tar med seg troppen til varmen når det er en liten periode med spillefri. Liverpool har stort sett spilt helg og midtuke hele denne sesongen, men får nå ni dager mellom kampene og har muligheten.

I desember 2016 reiste laget til Barcelona for en to-dagers treningsleir, etter tapet mot Bournemouth. I februar i 2017 var laget fire dager på La Manga etter at laget var slått ut av FA cupen og hadde en ekstra friperiode. Også i slutten av mars dro laget til syden, nærmere bestemt Tenerife.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]